發表主題 回覆文章
YiKala
XXX.XXX.101.210

發表發表於: Mon Jan 30, 2012 1:45 pm

廣告贊助 [隱藏]
係呀,真係要預早好多book先得~好彩我已經搵左,早左成年呀! 雖然好似真係太早,但萬一到時真係book唔到就大件事啦!!! 我果個朋友之前結婚都用過,好好,同你家姐個一樣,會提住~~~ Razz
回頂端
dessertwing
XXX.XXX.92.73

發表發表於: Wed Feb 01, 2012 12:35 pm

can pm me ??

thx~~
回頂端
yanyanyeung
XXX.XXX.137.70

發表發表於: Fri Feb 03, 2012 10:10 pm

請pm化妝師資料給我, 謝謝了!
回頂端
tina tsoi
XXX.XXX.53.60

發表發表於: Wed Feb 15, 2012 10:50 pm

would you pm me? thanks
回頂端
ABC308
XXX.XXX.11.160

發表發表於: Thu Feb 16, 2012 2:40 am

唔係想問你拎mua既資料, 我唸你post出黎係想remind各jm揀mua要小心同早d,而唔係你姐姐的mua有幾好

只係想同你講 我好明白你既心情, 雖然我都成年前揀左個叫做ok既mua,但係佢係當日完全化左另一個妝出黎, 我連係fb都唔想post d相出黎,更加唔好叫我哂.

唔好唔開心^.^ 雖然真係好難. 是問有邊個女仔唔想自己結婚個日靚靚咁見人.一唸起原來自己個日係化成咁..d眼淚真係控制唔到.

向個mua投訴佢仲要話唔覺有問題. 我宜家已經向消委會提出投訴,如果解決唔到, 會去民事起訴佢.雖然未必得到d咩 但係最起碼可以令自己好過d, 亦唔想再有jm遇到呢d不知所謂冇責任心既mua.

如果你覺得真係好差,你可以試下同個mua講叫佢幫你執番d相睇下得唔得
回頂端
lykl
XXX.XXX.190.58

發表發表於: Thu Feb 16, 2012 11:16 am

你可唔可以send你家姐個mua info 比我同埋你覺得唔好個個info比我呀?

lyklnov2012@gmail.com

Thank you!
回頂端
woc
XXX.XXX.49.154

發表發表於: Sat Feb 18, 2012 12:54 am

Pls send me the information for reference. Thanks!

jo_woc@yahoo.com.hk
回頂端
Sourlemon
XXX.XXX.54.193

發表發表於: Sat Feb 18, 2012 4:24 am

Pls PM me the details of your sister's MUA ..Tks!
回頂端
amytong
XXX.XXX.53.60

發表發表於: Mon Feb 20, 2012 11:51 pm

ABC308 寫到:
唔係想問你拎mua既資料, 我唸你post出黎係想remind各jm揀mua要小心同早d,而唔係你姐姐的mua有幾好

只係想同你講 我好明白你既心情, 雖然我都成年前揀左個叫做ok既mua,但係佢係當日完全化左另一個妝出黎, 我連係fb都唔想post d相出黎,更加唔好叫我哂.

唔好唔開心^.^ 雖然真係好難. 是問有邊個女仔唔想自己結婚個日靚靚咁見人.一唸起原來自己個日係化成咁..d眼淚真係控制唔到.

向個mua投訴佢仲要話唔覺有問題. 我宜家已經向消委會提出投訴,如果解決唔到, 會去民事起訴佢.雖然未必得到d咩 但係最起碼可以令自己好過d, 亦唔想再有jm遇到呢d不知所謂冇責任心既mua.

如果你覺得真係好差,你可以試下同個mua講叫佢幫你執番d相睇下得唔得
知道妳的情況, 真的和我很似, 現在回想起心裡還是不開心, 妳的建議我應該不會做了, 不想再聯絡她了, 過去了就算吧! 我怕再放心機或精神處理那些照片, 最後還是做不好, 希望又變成失望, 當然我也明白好像失去了一些寶貴的記錄, 但是當初我為了這件事很傷心氣忿時, 老公安慰說最重要是和我生活得快樂, 別讓這件事影響我們的心情, 他說得很對的, 希望妳快點解決這個煩惱, 然後跟妳老公快樂生活吧! Anyway, 多謝妳的分享和關心!
回頂端
Mickey_iris
XXX.XXX.198.125

發表發表於: Tue Feb 21, 2012 2:31 pm

send me some info please, Thanks

email: mickeyiris0603@yahoo.com.hk
回頂端