發表主題 回覆文章
jo&sam
XXX.XXX.65.158

發表發表於: Sat Dec 10, 2011 1:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
想問問法國婚紗相package呀? 包幾多套禮服? 當地天氣....應該幾時影相較好呢? 機票酒店包唔包?@@@@
回頂端
城城
XXX.XXX.165.108

發表發表於: Mon Dec 12, 2011 1:59 pm

jo&sam 寫到:
想問問法國婚紗相package呀? 包幾多套禮服? 當地天氣....應該幾時影相較好呢? 機票酒店包唔包?@@@@

真係好奈無上ESD啦!

我好友JOIN左佢地出年去法國影相......
唔包機票酒店費. 佢會group埋其他pair7月影相,
好似話就係咁樣, 所以package可以優惠d.......

我pm資料你參考吓.........
Wink
回頂端
甜甜妹~
XXX.XXX.162.88

發表發表於: Mon Dec 12, 2011 5:02 pm

城城 寫到:
jo&sam 寫到:

真係好奈無上ESD啦!

我好友JOIN左佢地出年去法國影相......
唔包機票酒店費. 佢會group埋其他pair7月影相,
好似話就係咁樣, 所以package可以優惠d.......

我pm資料你參考吓.........
Wink

你fd有無咩禮品送呀? 想問知唔知7月份幾號呀? Rolling Eyes
回頂端
叮噹寶寶
XXX.XXX.66.63

發表發表於: Wed Dec 14, 2011 7:19 pm

please send me the details, thank you!

heartto@sinasexy.com
回頂端
dancebear
XXX.XXX.92.114

發表發表於: Thu Dec 15, 2011 12:36 am

pls also send to me. hoiyan0124@yahoo.com.hk
回頂端
城城
XXX.XXX.162.6

發表發表於: Thu Dec 15, 2011 9:45 am

叮噹寶寶 寫到:
please send me the details, thank you!

heartto@sinasexy.com

已send! pls check ar~
回頂端
城城
XXX.XXX.162.6

發表發表於: Thu Dec 15, 2011 9:48 am

dancebear 寫到:
pls also send to me. hoiyan0124@yahoo.com.hk

已send!
pls check ar~
回頂端
森林王
XXX.XXX.195.252

發表發表於: Fri Dec 16, 2011 5:16 pm

雖然我都影左日本pre-wedding, 但見到佢地法國相, 好想再去影多輯, but啱啱轉左新工, 無假^^II

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=157551797667073&set=a.1...
回頂端
白雪雪
XXX.XXX.115.119

發表發表於: Sat Dec 17, 2011 2:10 am

森林王 寫到:
雖然我都影左日本pre-wedding, 但見到佢地法國相, 好想再去影多輯, but啱啱轉左新工, 無假^^II

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=157551797667073&set=a.1...

係呀! 假期係最大問題, 特別係去歐洲, 就想放多d假, 玩吓食吓......, 你有無佢地price list呀? send比我呀?
Thanks!
回頂端
寶bb
XXX.XXX.162.26

發表發表於: Tue Dec 20, 2011 1:21 pm

我都鍾意法國, 好浪漫, 特別鍾意建築物.. 有時個地方靚, 心情都會好d, 自然影相會開心. 睇佢地fb,真係好like.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157548127667440&set=a.1575...
回頂端