發表主題 回覆文章
fgyhj
XXX.XXX.112.18

發表發表於: Fri Dec 02, 2011 12:31 am

廣告贊助 [隱藏]
响澳門影相---包唔包我地來回船飛架?
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.69.55

發表發表於: Fri Dec 02, 2011 4:47 pm

fgyhj 寫到:

佢地唔包客人船飛, 不過建議選擇去澳門影相, 住一晚會舒服d囉!
回頂端
orderob
XXX.XXX.195.224

發表發表於: Fri Dec 02, 2011 11:08 pm

澳門d境真係好靚, 我fd上次影完, 大讚好有歐陸feel, 加上佢地包埋車, 非常方便, 去到邊影到邊.!
回頂端
Mon Chan
XXX.XXX.165.222

發表發表於: Tue Dec 13, 2011 12:02 pm

Could u send more information for me. Please!
回頂端
JJ Tam
XXX.XXX.20.93

發表發表於: Sat Dec 17, 2011 4:06 pm

可否send資料比我呀!!
我會聽日去婚展, 好煩惱^^
諗緊去香港/海外影相........
回頂端
fgyhj
XXX.XXX.194.233

發表發表於: Sat Dec 17, 2011 7:51 pm

cammy.chu 寫到:
fgyhj 寫到:

佢地唔包客人船飛, 不過建議選擇去澳門影相, 住一晚會舒服d囉!

oh~ 明白晒!
應該幾點化妝, 幾點開始影相呢? 要住一晚好似唔抵wor!
其實澳門有咩地方靚, 比d意見我..
回頂端
森林王
XXX.XXX.220.101

發表發表於: Sun Dec 18, 2011 10:22 pm

he~ he
陪fd去左婚紗展, 經佢左挑右揀後,
仲於join左出年去日本影櫻花相,
佢都話好抵, 送晒全部相底,
仲心急話要快d買機票,訂酒店,
又話要我陪佢下星期去揀衫.........
sales都話唔駛急,
so暫定約左2月去揀衫......
回頂端
football
XXX.XXX.21.14

發表發表於: Mon Dec 19, 2011 9:03 pm

森林王 寫到:
he~ he
sales都話唔駛急,

最衰我另一半唔响香港,
我都去左睇架!
心郁郁想落訂,
但係女友要我等埋佢,
咁點搞好呢!
因為過左婚紗展就hold唔到婚展價~
有無jm試過?? Rolling Eyes
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.67.20

發表發表於: Thu Dec 22, 2011 11:25 pm

football 寫到:
森林王 寫到:
he~ he
sales都話唔駛急,

最衰我另一半唔响香港,
我都去左睇架!
心郁郁想落訂,
但係女友要我等埋佢,
咁點搞好呢!
因為過左婚紗展就hold唔到婚展價~
有無jm試過?? Rolling Eyes

我係响婚紗展book架! 係咁樣先可以hold到expo價.
真係唔知你咁樣hold唔hold到wor~
建議你試吓打比HERO問吓.......
佢好好人架............
回頂端
甜甜妹~
XXX.XXX.165.97

發表發表於: Wed Dec 28, 2011 10:03 am

fgyhj 寫到:
cammy.chu 寫到:
fgyhj 寫到:

oh~ 明白晒!
應該幾點化妝, 幾點開始影相呢? 要住一晚好似唔抵wor!
其實澳門有咩地方靚, 比d意見我..

澳門地方充滿葡萄牙色彩.......好特別, 不過我都唔識邊度......邊度靚, 其實如果你係揀個度影相, 可以問佢地, 佢地會提議你架!

我覺得住一晚會好d, 我有fd都係咁, 舒服d囉! 可以响酒店等佢地來化妝, 唔駛趕塔船, 好易暈船浪架..........
回頂端