發表主題 回覆文章
金珠
XXX.XXX.165.44

發表發表於: Wed Nov 30, 2011 9:54 am

廣告贊助 [隱藏]
有無 jm 入來分享下, 心大心細.......... Embarassed Rolling Eyes
回頂端
森林王
XXX.XXX.64.249

發表發表於: Wed Nov 30, 2011 10:01 pm

金珠 寫到:
有無 jm 入來分享下, 心大心細.......... Embarassed Rolling Eyes

今年4月我地join左海洋--去日本影相, 約左li個禮拜拿相....
你有無睇過佢demo呀? 唔知係咪個景靚, 心情靚, 覺得輯相好靚lor^-^
回頂端
金珠
XXX.XXX.66.230

發表發表於: Sun Dec 25, 2011 11:39 am

森林王 寫到:
金珠 寫到:

今年4月我地join左海洋--去日本影相, 約左li個禮拜拿相....
你有無睇過佢demo呀? 唔知係咪個景靚, 心情靚, 覺得輯相好靚lor^-^

睇左小小咋~~
佢地會唔會加價?
問左好多間都話2012會加價 Embarassed
你去日本,包唔包機票酒店?車費, 婚紗禮服包幾多款呀?..................
回頂端
金珠
XXX.XXX.115.119

發表發表於: Sun Jan 01, 2012 8:57 pm

PUSH~~~
回頂端
森林王
XXX.XXX.194.21

發表發表於: Wed Jan 04, 2012 2:40 pm

金珠 寫到:
森林王 寫到:
金珠 寫到:

睇左小小咋~~
佢地會唔會加價?
你去日本,包唔包機票酒店?車費, 婚紗禮服包幾多款呀?..................

唔知佢地加價wor!

機票酒店你自己揀架! 有d鍾意住得豪華, 有d鍾意經濟d, 好難就到...
禮服係視乎你揀邊個Package而定, 我個人覺得都足夠, . 我地就有帶情侶裝影相. 不過睇反都係著禮服靚d.
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.115.20

發表發表於: Tue Jan 24, 2012 12:32 pm

我都有fd搵左佢地今年4月影相,
已經book左酒店,機票,
聽人講早d訂會平d架!
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.112.110

發表發表於: Sun Feb 12, 2012 12:12 am

BOOK左啦~我fd睇左咁多間, 經佢左揀右揀後,終於今日叫我陪佢去婚紗展, 揀左Ocean Wedding, hold左2013年日本影櫻花相, 我都係第一次睇Ocean既櫻花相辦, 真係好得囉! 原來櫻花影出效果, 真係好靚架.....唔怪得咁多人都話要出外影啦! 包晒禮服,相簿, 相底......等等都係$1X,XXX, 我都覺得好抵, 以前我地結婚時候, 去日本影一輯相, 無$30,000-$40,000一定唔得, 仲要好多野唔包tim.
回頂端
金珠
XXX.XXX.113.226

發表發表於: Mon Feb 20, 2012 7:41 pm

森林王 寫到:
金珠 寫到:
森林王 寫到:
金珠 寫到:

睇左小小咋~~
佢地會唔會加價?

唔知佢地加價wor!

機票酒店你自己揀架! 有d鍾意住得豪華, 有d鍾意經濟d, 好難就到...
禮服係視乎你揀邊個Package而定, 我個人覺得都足夠, . 我地就有帶情侶裝影相. 不過睇反都係著禮服靚d.

thanks!
多謝意見呀^^
回頂端
金珠
XXX.XXX.113.226

發表發表於: Mon Feb 20, 2012 7:45 pm

cammy.chu 寫到:
BOOK左啦~我fd睇左咁多間, 經佢左揀右揀後,終於今日叫我陪佢去婚紗展, 揀左Ocean Wedding, hold左2013年日本影櫻花相, 我都係第一次睇Ocean既櫻花相辦, 真係好得囉! 原來櫻花影出效果, 真係好靚架.....唔怪得咁多人都話要出外影啦! 包晒禮服,相簿, 相底......等等都係$1X,XXX, 我都覺得好抵, 以前我地結婚時候, 去日本影一輯相, 無$30,000-$40,000一定唔得, 仲要好多野唔包tim.

Cammy.chu,
2013我都係呀~ 但係要咁早book架? Rolling Eyes
我都好鍾意佢地櫻花相, 真係好靚呀!!!!
睇黎要push男友先 Evil or Very Mad Embarassed
回頂端
森林王
XXX.XXX.185.150

發表發表於: Sat Feb 25, 2012 3:33 pm

金珠 寫到:
cammy.chu 寫到:

Cammy.chu,
2013我都係呀~ 但係要咁早book架? Rolling Eyes
我都好鍾意佢地櫻花相, 真係好靚呀!!!!
睇黎要push男友先 Evil or Very Mad Embarassed

早book, 咪可以hold左價先,
之後可以用優惠價book其他,
回頂端