發表主題 回覆文章
小支
XXX.XXX.64.41

發表發表於: Thu Jun 07, 2012 12:14 am

廣告贊助 [隱藏]
6月expo......OCEAN...有無做呀?
我想去呀! Embarassed Rolling Eyes
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.113.200

發表發表於: Thu Jun 07, 2012 12:22 am

小支 寫到:
6月expo......OCEAN...有無做呀?
我想去呀! Embarassed Rolling Eyes

有呀! 我都約左fd 去睇呀!
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.113.200

發表發表於: Thu Jun 07, 2012 12:27 am

fgyhj 寫到:
知唔知6月婚紗展.............佢地有無份呢? Rolling Eyes

fgyhj

有! 星期五去會少d人, 可以傾奈d架!
回頂端
白雪雪
XXX.XXX.184.197

發表發表於: Thu Jun 07, 2012 12:41 am

happy新娘 寫到:
fgyhj 寫到:
知唔知6月婚紗展.............佢地有無份呢? Rolling Eyes

fgyhj

有! 星期五去會少d人, 可以傾奈d架!

我都係星期五去呀~
不過要收工先去到,
星期五較少人,
都可以問得詳細 Wink
回頂端
jo&sam
XXX.XXX.184.214

發表發表於: Thu Jun 07, 2012 12:48 am

expo去唔到呀!!
有無人知道~~會唔會加價? Rolling Eyes Rolling Eyes
回頂端
金珠
XXX.XXX.191.90

發表發表於: Thu Jun 07, 2012 6:56 pm

jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!
有無人知道~~會唔會加價? Rolling Eyes Rolling Eyes

啊~~~佢地會加價咩???? 我都想知wor Rolling Eyes
回頂端
金珠
XXX.XXX.191.90

發表發表於: Thu Jun 07, 2012 7:14 pm

城城 寫到:
happy新娘 寫到:
金珠 寫到:
我地都煩惱緊1攝影1錄影,還是2攝影1錄影, 因為我地打算擺20圍, 係咪唔駛搵2攝影師呢? 但又擔心會影漏野........好煩惱呀!!!!!!!

有無jm可以比意見我呀 Rolling Eyes

個人認為2p1v會好d, 可能你都會有fd幫手影吓花絮, 但BIG DATE始終搵專業師傅影相會好d囉! but最重要都係要大家傾傾, 希望幫到你啦! Laughing

yes~yes~ 我都會揀2p, 咁大日子, 搵多個攝影師影相都值得, 當然我都會搵朋友影吓...但....都係邊影邊玩, 佢地師傅有經驗, 會知道咩時侯影咩相.

就上次去飲, 搞到夜晚9點都未入席, 因為個個又遲黎又要影相. 好彩有個攝影師控制影相時間咋! 呢d野都係搵專業好 Wink

多謝~~各位JM意見, 我地都覺得2P好好多. 我地準備去EXPO傾傾細節lor!
回頂端
夏雨
XXX.XXX.191.114

發表發表於: Thu Jun 07, 2012 7:33 pm

金珠 寫到:
jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!

啊~~~佢地會加價咩???? 我都想知wor Rolling Eyes

加價.......咁要通知個fd先, 佢仲諗住2014年唔駛咁急tim!
回頂端
Ada & Sam
XXX.XXX.185.136

發表發表於: Sat Jun 09, 2012 11:01 am

夏雨 寫到:
金珠 寫到:
jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!

加價.......咁要通知個fd先, 佢仲諗住2014年唔駛咁急tim!

2014聽我FRIEND講, 都好多人搵啦!
今日都會陪佢過去, 希望佢可以book到 Hero 啦!
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.36.52

發表發表於: Fri Jun 29, 2012 11:54 pm

Ada & Sam 寫到:
夏雨 寫到:
金珠 寫到:
jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!

2014聽我FRIEND講, 都好多人搵啦!
今日都會陪佢過去, 希望佢可以book到 Hero 啦!

Yes! They will increase the price after july expo.
回頂端