發表主題 回覆文章
幸福的小說
XXX.XXX.75.187

發表發表於: Mon Jan 02, 2012 8:55 pm

廣告贊助 [隱藏]
我想問下1月7-8號,海洋婚禮攝影會唔會擺呢?
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.220.113

發表發表於: Wed Jan 04, 2012 12:29 am

幸福的小說 寫到:
我想問下1月7-8號,海洋婚禮攝影會唔會擺呢?

1月7,8號, 好似係九龍灣展噃!
應該唔會..........
佢地好似剩係去灣仔婚紗展.....
so想去要等到2月先有啦 Wink
回頂端
jo&sam
XXX.XXX.110.147

發表發表於: Sat Jan 07, 2012 2:04 pm

對呀!
佢地唔去九龍灣展架~
而且o個度都無咩睇, 太細啦!
我都會等佢2月婚展去睇,
話晒又大d,
可以順便睇埋禮餅....佈置..... Wink Wink
回頂端
幸福的小說
XXX.XXX.134.239

發表發表於: Mon Jan 09, 2012 11:47 am

我JOIN左海洋,但HERO比人book左,就揀左ben ,唔知有冇姊妹係阿ben攝影錄影呢?佢ok嗎?
仲有我想問下,佢地話如有時間,可以著住婚紗出去公園或其他地方影下相,但如果諗住著証婚既婚紗而又係拖尾既,咁咪會整到好唔乾淨,咁到時點還比租衫既公司呢?唔通個個姊妹都要買一件先可以出去影相嗎?
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.112.209

發表發表於: Mon Jan 09, 2012 11:42 pm

幸福的小說 寫到:
我JOIN左海洋,但HERO比人book左,就揀左ben ,唔知有冇姊妹係阿ben攝影錄影呢?佢ok嗎?
仲有我想問下,佢地話如有時間,可以著住婚紗出去公園或其他地方影下相,但如果諗住著証婚既婚紗而又係拖尾既,咁咪會整到好唔乾淨,咁到時點還比租衫既公司呢?唔通個個姊妹都要買一件先可以出去影相嗎?

Hi, 雖然book唔到HERO, 但阿Ben都唔差架! 我上次參加fd婚禮都係佢, 都好nice好識搞氣氛.

佢地的賣點就係會免費同你出去影相, 我好多fd都好buy, 可以影多輯相
o麻!!
咁影相好難避免會污漕, 咁你要同租衫公司溝通吓! 如果你擔心......可以叫個伴娘/姊妹幫手, 係影相時幫手攞裙, 希望可以盡量減底污漕情度.
回頂端
vita.jo
XXX.XXX.68.223

發表發表於: Fri Jan 13, 2012 4:20 pm

catsweet18 寫到:
幸福的小說 寫到:

Hi, 雖然book唔到HERO, 但阿Ben都唔差架! 我上次參加fd婚禮都係佢, 都好nice好識搞氣氛.

佢地的賣點就係會免費同你出去影相, 我好多fd都好buy, 可以影多輯相
o麻!!
咁影相好難避免會污漕, 咁你要同租衫公司溝通吓! 如果你擔心......可以叫個伴娘/姊妹幫手, 係影相時幫手攞裙, 希望可以盡量減底污漕情度.

o係囉!
出去影相, 好難唔dirty,小心d就得架!
好難得另一半肯蓍得靚靚同你再影相架!
回頂端
泳泳
XXX.XXX.68.106

發表發表於: Mon Jan 16, 2012 12:53 am

想問問wedding date問題:
男家住天水圍, 女家住香港仔, 要返女家回門, 咁樣係咪好難再去公園影相? 又要租車, 應該租幾多個鐘先啱?? 有無人可以比意見我呀? Rolling Eyes Embarassed
回頂端
小支
XXX.XXX.184.53

發表發表於: Wed Jan 18, 2012 12:26 am

泳泳 寫到:
男家住天水圍, 女家住香港仔, 要返女家回門, 咁樣係咪好難再去公園影相? 又要租車, 應該租幾多個鐘先啱?? 有無人可以比意見我呀? Rolling Eyes Embarassed

好似男女家好遠 Embarassed 仲要返去回門........
真係未必夠時間去公園影相wor!!!
如果想慳時間,
可能租酒店出門會方便d,
至於租車... 其實多數係接新娘要影吓相,
我覺得唔駛用好奈lor!
but你都係要同屋企人夾夾!
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.162.235

發表發表於: Fri Jan 20, 2012 11:06 am

小支 寫到:
泳泳 寫到:

好似男女家好遠 Embarassed 仲要返去回門........
如果想慳時間,

可以試試男女家都係酒店出門, 方便好多, 結婚當日又有兄弟姊妹, 仲有親戚, 攝影師等等, 其實都好多人架! 酒店絕對係好地方, 我都有好多fd係咁, 男女家都係酒店lor.

其實不但係車程遠, 時間都係一個問題, 而車程都會令人好疲累架! o個日要由朝到晚, 真係幾辛苦,
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.191.213

發表發表於: Sat Jan 28, 2012 4:25 pm

cammy.chu 寫到:
小支 寫到:
泳泳 寫到:

如果想慳時間,

可以試試男女家都係酒店出門, 方便好多, 結婚當日又有兄弟姊妹, 仲有親戚, 攝影師等等, 其實都好多人架! 酒店絕對係好地方, 我都有好多fd係咁, 男女家都係酒店lor.

其實不但係車程遠, 時間都係一個問題, 而車程都會令人好疲累架! o個日要由朝到晚, 真係幾辛苦,

搵得佢地咁專業師傅, 梗係要出去影埋相啦!
不過記得預番時間比師傅門飲茶食飽呀!
有左energy佢地都會落力d.
回頂端