發表主題 回覆文章
小支
XXX.XXX.112.120

發表發表於: Sun Aug 12, 2012 8:30 pm

廣告贊助 [隱藏]
呢個EXPO去唔到呀 Crying or Very sad Embarassed
最快要到幾時先有??
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.195.34

發表發表於: Thu Aug 16, 2012 11:26 am

小支 寫到:
呢個EXPO去唔到呀 Crying or Very sad Embarassed
最快要到幾時先有??

睇佢地facebook, 要到11月先有啦! 如果你急切......打比佢地啦!
回頂端
vita.jo
XXX.XXX.184.116

發表發表於: Fri Aug 31, 2012 12:31 am

cammy.chu 寫到:
小支 寫到:
最快要到幾時先有??

睇佢地facebook, 要到11月先有啦! 如果你急切......打比佢地啦!

係呀! 我fd係出年3月結婚, 但聽佢講3月都幾full, 已經打左電話去"OCEAN" hold住位. 呢個星期我都會陪佢落去傾呀~
回頂端
smally
XXX.XXX.128.162

發表發表於: Fri Aug 31, 2012 9:56 am

may i know the package detail and price ? thanks!

my email is : kayanyuan@yahoo.com.hk
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.162.247

發表發表於: Wed Sep 05, 2012 10:29 am

smally 寫到:
may i know the package detail and price ? thanks!

my email is : kayanyuan@yahoo.com.hk

Pls check la!

可以睇睇facebook呀~

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=215072318581687&set=a.2150...
回頂端
JJ Tam
XXX.XXX.64.29

發表發表於: Sat Sep 15, 2012 12:33 pm

如果join 1p1v......攝影師會唔會幫手影吓D snapshot架? Rolling Eyes
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.194.144

發表發表於: Sun Oct 14, 2012 2:40 pm

JJ Tam 寫到:
如果join 1p1v......攝影師會唔會幫手影吓D snapshot架? Rolling Eyes

我記憶上月個fd結婚, 我都有份做姐妹, 佢都係搵'OCEAN' 影1P1V, 攝影師好似都有影小小snapshot, 當然無2位攝影師影咁多啦! 不過我fd擺15圍, 其實都好夠用.

he..he..o個日仲有時間可去1881影相tim, 最難得我地班jm都可以叙埋一齊影, 好開心呀! 所以如果Big date有時間同攝影師夾夾, 有佢地專業師傅影相, 效果會好好多.
回頂端
珠珠2009
XXX.XXX.69.230

發表發表於: Mon Oct 29, 2012 6:45 pm

cammy.chu 寫到:
JJ Tam 寫到:

我記憶上月個fd結婚, 我都有份做姐妹, 佢都係搵'OCEAN' 影1P1V, 攝影師好似都有影小小snapshot, 當然無2位攝影師影咁多啦! 不過我fd擺15圍, 其實都好夠用.

he..he..o個日仲有時間可去1881影相tim, 最難得我地班jm都可以叙埋一齊影, 好開心呀! 所以如果Big date有時間同攝影師夾夾, 有佢地專業師傅影相, 效果會好好多.

我都好like BD可以去影吓小小Wedding相, 不過真係要把握到時間, 如果係教堂註冊應該去唔到其他地方影相 Rolling Eyes
回頂端
珠珠2009
XXX.XXX.69.230

發表發表於: Mon Oct 29, 2012 6:58 pm

剛剛睇到blog, 同大家分享吓~

http://wow.esdlife.com/space.php?uid=22373&do=blog&id=104293

hero 真係有經驗, 識搞氣氛, 做野又快手
仲如網友形容, 做埋"大襟姐"講晒吉祥語句
去到酒樓無侍應拉椅佢又做埋
中途有突發事件還會替我們秒速拍下証據
有佢睇實rundown 時間真的頗令我安心
而且佢地三位幾合拍幾開心
2p1v唔駛五位數字
真係值!

唉! Hero真係好full, 我best fd想book 佢20131201已經無期, 我地已經好醒目, 唔等個婚紗展, 一早打電話去問架! 已經比人Hold左期.
而家就hold左影pre-wedding先, 今星期會去婚紗展同佢傾, 我fd諗住join香港+法國pre-wedding, 我都會一齊去@@希望可以攞多d著數啦!
回頂端
森林王
XXX.XXX.126.157

發表發表於: Fri Nov 02, 2012 1:36 pm

珠珠2009 寫到:
剛剛睇到blog, 同大家分享吓~

http://wow.esdlife.com/space.php?uid=22373&do=blog&id=104293

hero 真係有經驗, 識搞氣氛, 做野又快手
仲如網友形容, 做埋"大襟姐"講晒吉祥語句
去到酒樓無侍應拉椅佢又做埋
中途有突發事件還會替我們秒速拍下証據
有佢睇實rundown 時間真的頗令我安心
而且佢地三位幾合拍幾開心
2p1v唔駛五位數字
真係值!

唉! Hero真係好full, 我best fd想book 佢20131201已經無期, 我地已經好醒目, 唔等個婚紗展, 一早打電話去問架! 已經比人Hold左期.
而家就hold左影pre-wedding先, 今星期會去婚紗展同佢傾, 我fd諗住join香港+法國pre-wedding, 我都會一齊去@@希望可以攞多d著數啦!

hee...hee.....睇到呀! 真係加多幾分, 信心大增~
我都有諗過搵2p呀? Rolling Eyes 不過出門地方太細, 已經好難容納咁多人, 擔心影相都有問題 Embarassed
回頂端