發表主題 回覆文章
金珠
XXX.XXX.36.52

發表發表於: Sat Dec 17, 2011 11:37 pm

廣告贊助 [隱藏]
cammy.chu 寫到:
佢地都有好多攝影師可以選擇, 我大部份朋友結婚都係無指定攝影師, 都OK架! 可能佢地有特定模式掛, 攝影師都會充當大妗姐攪氣氛, 亦會去出面影吓相.

反而我覺得同攝影師溝通最緊要, 如果有咩特別想focus想影, 可以同攝影師預先溝通, 自然效果都好D Wink

我地唔識揀攝影師, 唔知邊個好.
攪氣氛係我地首選, 因為早前參加過一個婚禮,
個攝影師係好出名,仲唔平tim,
全長都唔出聲, 好似嬲左成村人咁,
又唔攪氣氛, 新人都唔知幾時應該影斟茶相,
幾時影咩.........,總之係要對新人成日問攝影師點做啦!
大合照又無排位, 唔得law Embarassed

計我話要揀過nice攪氣氛, 當然影得都要靚啦!
出唔出名唔緊要la.
回頂端
叮噹寶寶
XXX.XXX.69.243

發表發表於: Mon Dec 19, 2011 10:04 pm

金珠 寫到:
cammy.chu 寫到:
佢地都有好多攝影師可以選擇, 我大部份朋友結婚都係無指定攝影師, 都OK架! 可能佢地有特定模式掛, 攝影師都會充當大妗姐攪氣氛, 亦會去出面影吓相.

反而我覺得同攝影師溝通最緊要, 如果有咩特別想focus想影, 可以同攝影師預先溝通, 自然效果都好D Wink

我地唔識揀攝影師, 唔知邊個好.
攪氣氛係我地首選, 因為早前參加過一個婚禮,
個攝影師係好出名,仲唔平tim,
全長都唔出聲, 好似嬲左成村人咁,
又唔攪氣氛, 新人都唔知幾時應該影斟茶相,
幾時影咩.........,總之係要對新人成日問攝影師點做啦!
大合照又無排位, 唔得law Embarassed

計我話要揀過nice攪氣氛, 當然影得都要靚啦!
出唔出名唔緊要la.

最怕攝影師黑面>-<
Please PM details. Thanks!
回頂端
K&A pigpig
XXX.XXX.137.110

發表發表於: Tue Dec 20, 2011 3:40 pm

大家好,

我都剛剛o係星期日expo join左海洋big day photography呢! package真係唔錯, 跟package既items好實用, 我地expo當日見到阿Roy, 靚仔又nice, 所以最後都confirm左佢做我地既主攝影!

暫時都confirm左唔少野, 可以休息一下, 希望一切順利!
回頂端
jo&sam
XXX.XXX.191.18

發表發表於: Tue Dec 20, 2011 7:52 pm

K&A pigpig 寫到:
大家好,

我都剛剛o係星期日expo join左海洋big day photography呢! package真係唔錯, 跟package既items好實用, 我地expo當日見到阿Roy, 靚仔又nice, 所以最後都confirm左佢做我地既主攝影!

暫時都confirm左唔少野, 可以休息一下, 希望一切順利!

講得好啱^^
最緊要實用,
我都有去expo,
陪fd一齊睇,
最初佢都睇左好多間,
哇! d公司講到好誇張,
咩都話做到,
再問多d...原來又要加錢!
最後佢都係搵反海洋lor Wink

最衰唔可以响之前留言版繼續啦!

有興趣jm入去睇睇....

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=109023&...
回頂端
Tang.girl
XXX.XXX.21.93

發表發表於: Fri Dec 23, 2011 9:53 pm

想問問big date當日出去影相,
去邊度影會好d?
應該帶埋兄弟姊妹去,
定係我倆去好呢? Embarassed Embarassed
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.185.129

發表發表於: Sat Dec 24, 2011 2:06 pm

Tang.girl 寫到:
想問問big date當日出去影相,
去邊度影會好d?
應該帶埋兄弟姊妹去,
定係我倆去好呢? Embarassed Embarassed

去邊度影都ok, 最重要係有時間......我個人較鍾意兩人影相, 又可以攬攬咀咀..........., 如果你真係想人多影相, 一定要預埋架車接載兄弟姊妹呀!!
回頂端
幸福的小說
XXX.XXX.75.187

發表發表於: Sun Dec 25, 2011 6:12 pm

各姊妹,可否pm海洋既package價錢比我呢?thx
回頂端
小支
XXX.XXX.64.99

發表發表於: Tue Dec 27, 2011 8:00 pm

幸福的小說 寫到:
各姊妹,可否pm海洋既package價錢比我呢?thx

已pm啦!! Wink
回頂端
夏雨
XXX.XXX.165.50

發表發表於: Thu Dec 29, 2011 1:26 pm

可能我真係唔得閒......
都唔知道無左之前留言板,
咁咪無晒之前留言記錄~~

想問問有無人join佢地2位攝影2位錄影,
我幫人問架!!
如果你地知道, 盡快pm我呀?
Thxxxxxxx..
回頂端
vita.jo
XXX.XXX.110.134

發表發表於: Mon Jan 02, 2012 12:57 pm

夏雨 寫到:
可能我真係唔得閒......
都唔知道無左之前留言板,
咁咪無晒之前留言記錄~~

想問問有無人join佢地2位攝影2位錄影,
我幫人問架!!
如果你地知道, 盡快pm我呀?
Thxxxxxxx..

不如你試吓打去問問,
不過未必hold到優惠價, Rolling Eyes
回頂端