發表主題 回覆文章
kaka cheung
XXX.XXX.182.122

發表發表於: Mon Mar 26, 2012 12:55 am

廣告贊助 [隱藏]
我都係Book左2013年呀~
你地係婚紗展BOOK定直接去BOOK AR?!
我覺得果度D人態度都幾差 Evil or Very Mad
回頂端
kaka cheung
XXX.XXX.182.122

發表發表於: Mon Mar 26, 2012 12:57 am

我都係Book左2013年呀~
你地係婚紗展BOOK定直接去BOOK AR?!
我覺得果度D人態度都幾差 Evil or Very Mad
回頂端
ayy
XXX.XXX.36.192

發表發表於: Tue Apr 24, 2012 9:19 pm

今個星期5/6/日~可以去睇場啦~~~ Very Happy
回頂端
love_jvs
XXX.XXX.152.50

發表發表於: Fri May 04, 2012 9:38 am

ayy 寫到:
今個星期5/6/日~可以去睇場啦~~~ Very Happy

已裝修好?
回頂端
ayy
XXX.XXX.36.192

發表發表於: Sat May 05, 2012 12:06 pm

love_jvs 寫到:
ayy 寫到:

已裝修好?
.  

係呀,佢呢幾日開放比新人睇!睇左個新場了!除左個走廊位同設計圖片有出入之外,其他都同圖片一樣呢^^
回頂端
love_jvs
XXX.XXX.28.143

發表發表於: Sun May 06, 2012 11:38 am

ayy 寫到:
ayy 寫到:

已裝修好?
.  

係呀,佢呢幾日開放比新人睇!睇左個新場了!除左個走廊位同設計圖片有出入之外,其他都同圖片一樣呢^^

但佢依幾日有婚宴喎...都比人睇?
走廊位有咩唔同,新娘房ok嗎?
回頂端
ayy
XXX.XXX.3.193

發表發表於: Tue May 08, 2012 9:20 am

ayy 寫到:
ayy 寫到:

已裝修好?
.  

佢係係4月27,28,29呢3日擺showcase
之後應該開放返做婚宴架啦~
個主台同設計圖片一樣~好靚呢~^^
新娘房有 surprise~雖然唔係好特別好靚~
但係比之前個間大左d~
可以容納多d人入去~
入面仲有全身鏡tim~
仲有水晶吊橙~^^~

反而係走廊位同設計圖片完全唔同~ Crying or Very sad
冇左設計圖片個隻design~
只係好普通既白色雲石牆身
回頂端
love_jvs
XXX.XXX.82.37

發表發表於: Wed May 09, 2012 10:49 pm

ayy 寫到:
ayy 寫到:
ayy 寫到:

已裝修好?
.  

但係比之前個間大左d~
可以容納多d人入去~
入面仲有全身鏡tim~
仲有水晶吊橙~^^~

反而係走廊位同設計圖片完全唔同~ Crying or Very sad

我上星期都去左睇場啦...
我同意新娘房有 surprise,但主台同相唔同喎...相靚好多><
回頂端
ayy
XXX.XXX.3.193

發表發表於: Thu May 10, 2012 10:01 am

ayy 寫到:
ayy 寫到:
ayy 寫到:

已裝修好?
.  

但係比之前個間大左d~
可以容納多d人入去~
入面仲有全身鏡tim~
仲有水晶吊橙~^^~

我上星期都去左睇場啦...
我同意新娘房有 surprise,但主台同相唔同喎...相靚好多><

個台都ok靚丫~
咁實際上一定冇d設計相咁靚架啦~話明係設計圖嘛~
正如果d示範單位介紹書入面個d相咁一樣jei~
一定會比實景整得靚多架~
一開始我都冇預到佢會同張相一樣咁~都預佢得7/8成似
但而家整好左既台都同設計圖有8/9成一樣呀~
我覺得係走廊位個到係完全唔同囉~
回頂端