發表主題 回覆文章
monchhichibb
XXX.XXX.196.122

發表發表於: Sun Nov 06, 2011 12:10 am

廣告贊助 [隱藏]
即填 VIP介紹人 編號: VIP 1015 吳小姐

雙方可同時獲得一本7吋相簿, 包18張不重複照片, 連封面封底!

*** 我們已順利完成3V拍攝和睇相, 豐富經驗分享! ***

我會留電話給你, 教你爭取最多優惠 / 最多禮物和相簿的方法 !

相信一定幫到你! 有興趣pm我吧 , 即覆!

同時歡迎查詢更多婚照分享。

3V VIP001015 MS NG (3).jpg  Filesize: 32.93 KB  瀏覽次數: 1717 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 3V VIP001015 吳小姐
3V VIP001015 MS NG (2).jpg  Filesize: 34.95 KB  瀏覽次數: 1717 次
3V VIP001015 MS NG (1).jpg  Filesize: 21.79 KB  瀏覽次數: 1717 次

monchhichibb 在 Mon May 28, 2012 1:43 pm 作了第 12 次修改
回頂端
fululu
XXX.XXX.92.139

發表發表於: Sun Nov 06, 2011 8:42 pm

我join左,VIP 1088張小姐
回頂端
XXX.XXX.92.215

發表發表於: Tue Nov 08, 2011 10:12 pm

Re: fululu
Noted with many thanks!
回頂端
christy po
XXX.XXX.180.17

發表發表於: Tue Nov 08, 2011 11:15 pm

monchhichibb 寫到:
3V VIP介紹人

有新人須要介紹人嗎? 我可以做你的介紹, 你便多減200元, 雙方再多一本相簿!

我還可以私下教你爭取最多優惠! 到時你決定在expo join時可以打電話給我! 有興趣pm我, 我留電話號碼給你。 希望幫到你啦!

單號: VIP 001015 吳小姐
join 了記得通知我哦, 等我都可以拎到相簿!

我在3v已經影了輯相, 而家考慮梗加單影多輯內景, 你知唔知加單有咩優惠?平幾多?
回頂端

發表發表於: Sat Nov 12, 2011 11:28 am

christy po 寫到:
3V VIP介紹人

有新人須要介紹人嗎? 我可以做你的介紹, 你便多減200元, 雙方再多一本相簿!

我還可以私下教你爭取最多優惠! 到時你決定在expo join時可以打電話給我! 有興趣pm我, 我留電話號碼給你。 希望幫到你啦!

我在3v已經影了輯相, 而家考慮梗加單影多輯內景, 你知唔知加單有咩優惠?平幾多?

邊個套餐?
回頂端
christy po
XXX.XXX.183.21

發表發表於: Sat Nov 12, 2011 9:48 pm

christy po 寫到:
3V VIP介紹人

本身已影了7699套餐, 而家想影多輯內景!

邊個套餐?
回頂端
XXX.XXX.172.45

發表發表於: Tue Nov 22, 2011 11:54 am

雙方可同時獲得一本7吋相簿, 包18張不重複照片, 連封面封底!
*** 我們已順利完成3V拍攝和睇相, 豐富經驗分享! ***
我會留電話給你, 教你爭取最多優惠 / 最多禮物和相簿的方法 !
相信一定幫到你!

有興趣pm我吧 , 即覆!

monchhichibb 在 Mon May 28, 2012 1:44 pm 作了第 5 次修改
回頂端
金珠
XXX.XXX.221.238

發表發表於: Tue Nov 29, 2011 10:39 pm

可否pm資料我呀? Laughing
回頂端

發表發表於: Mon Dec 05, 2011 11:31 pm

金珠 寫到:
可否pm資料我呀? Laughing

請收pm.
回頂端

發表發表於: Mon Dec 05, 2011 11:38 pm

相信一定幫到你!

有興趣pm我吧 , 即覆!

monchhichibb 在 Mon May 28, 2012 1:44 pm 作了第 5 次修改
回頂端