發表主題 回覆文章
fungstarry
XXX.XXX.232.248

發表發表於: Thu Nov 03, 2011 2:07 pm

廣告贊助 [隱藏]
擺30-40圍可以邊度擺呢?想擺酒樓,有冇好提議?

我地睇左煌府和彩福,邊度好呢?
回頂端
peggymi
XXX.XXX.38.13

發表發表於: Thu Nov 03, 2011 9:37 pm

我都係呢個圍數~我最後choose左大會堂美心~
其實都睇過好多間...間間都擺唔到呢個圍數
回頂端
fungstarry
XXX.XXX.232.248

發表發表於: Fri Nov 04, 2011 2:31 pm

我睇過我講那間都擺到呢個圍數,但諗緊邊間~

你那一間美心??
回頂端
happi2013
XXX.XXX.65.112

發表發表於: Fri Nov 04, 2011 3:36 pm

大會堂美心真係好靚, 但好多野都唔包, 就貴左少少
回頂端
peggymi
XXX.XXX.38.13

發表發表於: Fri Nov 04, 2011 8:38 pm

煌府因為太多人話d野唔好食~我冇去睇
彩福都睇過...不過我個人不太喜歡個場地
景逸軒都擺到ga..hunghom個間就太貴同個場地唔四正, 佐敦個間就男朋友媽媽不喜歡
我最想係天澄閣擺~
不過因為搵唔到一個場地好似大會堂美心可以咁正方型...同埋話d野真係好好食~咁就決定左喇
回頂端
Miss Cho
XXX.XXX.93.36

發表發表於: Tue Nov 22, 2011 1:49 pm

我都係擺30-40圍 擺得到的場地真係唔易找 找到好煩 除了五星酒店外 差不多找遍九龍任何地方 以下有少少推介

1. 又一城翰騰閣 (樓底矮)
2. 美心旺角翠園 (max 60) (樓底矮)
3. 美心中環大會堂
4. 旺角鴻星 (樓底矮)
5. 九龍灣鴻星
6. 九龍灣德X會 (max 35)
7. 何文田CLUBONE
8. 九龍灣及尖東御苑皇宴
9. 美心尖沙咀翠園 (樓底矮)
10. 北京道一號帝廷
11. 紅磡景逸軒
12. 紅磡彩福皇宴
13. 紅磡天澄閣
14. 紅磡德X會 (max 32)

希望幫到你 Very Happy
回頂端
金珠
XXX.XXX.66.230

發表發表於: Sun Dec 25, 2011 11:49 am

Miss Cho 寫到:
我都係擺30-40圍 擺得到的場地真係唔易找 找到好煩 除了五星酒店外 差不多找遍九龍任何地方 以下有少少推介

1. 又一城翰騰閣 (樓底矮)
2. 美心旺角翠園 (max 60) (樓底矮)
3. 美心中環大會堂
4. 旺角鴻星 (樓底矮)
5. 九龍灣鴻星
6. 九龍灣德X會 (max 35)
7. 何文田CLUBONE
8. 九龍灣及尖東御苑皇宴
9. 美心尖沙咀翠園 (樓底矮)
10. 北京道一號帝廷
11. 紅磡景逸軒
12. 紅磡彩福皇宴
13. 紅磡天澄閣
14. 紅磡德X會 (max 32)

希望幫到你 Very Happy

好有用呀~~
回頂端