發表主題 回覆文章
czm97088
XXX.XXX.56.117

發表發表於: Sun Oct 30, 2011 2:41 am

廣告贊助 [隱藏]
最近book既brother, sister~
大家share一下~有咩優惠丫~
我今日去site visit~BD 2013~first quarter
佢地企得好硬~都冇優惠俾我..
席前小食要+$4000
主題婚禮又要+$4000
想問大家fight到d咩offer ar?
跟我既staff係stephen
回頂端
wny2409
XXX.XXX.152.120

發表發表於: Tue Nov 01, 2011 3:21 pm

我都BOOK咗呀~唔知點解咁少有討論~
我BIG DAY 係2012年11月17日呀~
你呢~
我都係每樣加了~席前小食及主題婚禮~
好似都係4千~
不過佢送了橙汁~即係酒水500蚊有600蚊嘅嘢~
我係個姓謝的經理幫我~
你有無開BLOG嫁??
回頂端
czm97088
XXX.XXX.56.117

發表發表於: Tue Nov 01, 2011 9:20 pm

我個offer exactly同你一樣..不過我等expo再去R丫~
優惠得好少..我果日site visit 係咁R都R唔到..
我諗住同佢R:
自帶席前西餅唔洗+錢
酒水$500個plan~8折 送埋橙汁
唔要酒店一晚~折現$500~(依樣我問過kowloon east clubone 係得ge)
主題婚禮我仲諗緊要唔要好~好似冇咩特別咁

p.s. 我冇yahoo blog ar..不過我係discuss開個topic人氣多果依到好多
回頂端
wny2409
XXX.XXX.152.120

發表發表於: Thu Nov 03, 2011 12:52 pm

去expo可以再r???
未訂就得啫~
自帶席前西餅唔洗+錢 ???
要+錢嫁咩???
discuss在那的??
回頂端
小瞳
XXX.XXX.53.150

發表發表於: Mon Dec 26, 2011 2:56 pm

我訂o左201313呀
2訂都比埋,
不過我加o左席前 $4121
佈置[名牌+基本佈置,唔加連椅套都冇] $4121
酒水我係好似480蚊包汽水,橙汁,啤油
原隻鮑魚,
蛋糕十磅,仲要加1%
其他好似冇咩特別,我book果日佢唔收多我兩成就偷笑
我一早pencil mark仲要一打來即去比錢先book倒

ps,剛剛12月我去婚展,我拿o左新書仔,
發現佢有轉o左唔係果張樣衰帖wow
http://blog.yahoo.com/winniejoy/articles/510948
but有blog又話打去佢話要果張要比多1千=.="
我估可能佢仲有舊帖未清,
清晒可能唔使加錢掛= =+還有一年時間....
回頂端
miffymary
XXX.XXX.68.29

發表發表於: Thu Dec 29, 2011 6:06 pm

我係2011年9月尾落一訂,book左2012年4月。因為好日訂於星期一,本來已有7折。其他優惠都係跟promotion,例如免費魚翅轉燕窩,join鋼琴佈置package每團酒水減100果d…其餘都冇再減。個蛋糕送多兩磅law!
不過我下午會行禮,佢地都包埋所有野又冇extra收費,訂金只收minium charge 嘅一半結婚尾數重可以全數用信用卡,講明唔會有staff追tips,對我呢重現金有限嘅新人係好好。最重要係個場靚,雙方家長都好滿意。
跟我果個都係stephen,so far印象都好好,當然,要到當日先見真張啦!大家要祝福我呀!
回頂端
小瞳
XXX.XXX.191.40

發表發表於: Mon Jan 02, 2012 3:20 am

miffymary 寫到:
我係2011年9月尾落一訂,book左2012年4月。因為好日訂於星期一,本來已有7折。其他優惠都係跟promotion,例如免費魚翅轉燕窩,join鋼琴佈置package每團酒水減100果d…其餘都冇再減。個蛋糕送多兩磅law!
不過我下午會行禮,佢地都包埋所有野又冇extra收費,訂金只收minium charge 嘅一半結婚尾數重可以全數用信用卡,講明唔會有staff追tips,對我呢重現金有限嘅新人係好好。最重要係個場靚,雙方家長都好滿意。
跟我果個都係stephen,so far印象都好好,當然,要到當日先見真張啦!大家要祝福我呀!

尾數可以比信用卡@@佢同我講尾數要比本票OR現金@@
BUT 7折真好~個價差好遠~
我JUST加1都每圍唔見5百..........
回頂端
Nicklo
XXX.XXX.152.98

發表發表於: Tue Apr 24, 2012 4:44 pm

我都想知, 聽聞找現金有回贈, 但信用卡又可以儲分
回頂端