發表主題 回覆文章
pinkcc
XXX.XXX.8.199

發表發表於: Sun Oct 09, 2011 7:04 pm

廣告贊助 [隱藏]
今日終於係網上睇到我們第4次婚照,為結婚2週年留記念,多謝我Best frd介紹呢間公司俾我,我同老公都覺得d相好特別,而且我朋友個都影得好靚,完全唔似係香港影,因為間公司係會員制,經我朋友介紹佢地俾左個special offer我,真係好抵!又包得多野喎!重有就係攝影師好專業,影到我們想要嘅野!個種感覺!

我們第一次婚紗相係大公司影酒樓送嘅,好小相同d相無咩特別,第二次係日本影,d朋友個個都讚d景靚囉,人就變左唔係主角,第三係前年影d細公司,因為價錢平4千左右咪玩下囉,d相ok嘅不過都唔係我們想要嘅野!

首先今次影之前我們一齊開會,我們想要有dior,tiffany個d廣告feel,攝影師話無問題主要要亙相配合,佢話會同我地之前個d影法好唔同,以前影個d一日8,9個鐘影4,5個地方好趕,今次就全日只影了2個地方,2套婚紗1套便服, 攝影師解釋其實一日去咁多地方,時間太趕影唔到d咩,有d特別效果係要用時間影,唔係電腦可以做到,睇相時我地手多開其他相睇原來佢地平時有影廣告呀modal個d,老公就話唔怪之得佢地嘅影相方法唔同
除左呢D我老公仲覺得佢地有樣野好難得,就係所有product都係香港製造,相薄質素都好緊要.
至於我呢d女人仔最重要緊係靚同價錢啦,我們覺得d相好靚,想全部要晒,心知一定好貴,點知佢地話我地做良心生意,又係朋友介紹我地又可以俾佢做SAMPLE $4xxx俾返晒所有相仲要包執相,都唔使一個名牌手袋嘅價錢就可以要返晒真係太好了!聽講佢地d期好full,所以以朋友介紹嘅為先,各位姐妹可以睇下我d相先呀
有興趣可以PM俾你地,因為我應承左佢地介紹俾朋友~ Laughing

IMG_0678 副本 拷貝.JPG  Filesize: 113.37 KB  瀏覽次數: 9954 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
IMG_0638 拷貝.JPG  Filesize: 89.95 KB  瀏覽次數: 9954 次
 圖片描述: 沒有提供
IMG_0698 拷貝.JPG  Filesize: 111 KB  瀏覽次數: 9954 次
 圖片描述: 我揀左呢張做油畫~

pinkcc 在 Mon Oct 24, 2011 8:44 pm 作了第 3 次修改
回頂端
honeybbbb
XXX.XXX.238.111

發表發表於: Mon Oct 10, 2011 9:41 pm

plx pm me, thx
回頂端
joannejoanne123
XXX.XXX.32.173

發表發表於: Mon Oct 10, 2011 10:50 pm

pls pm me thx~
回頂端
pinkcc
XXX.XXX.14.7

發表發表於: Wed Oct 12, 2011 12:36 am

我PM你們了
回頂端
ASAHUI

發表發表於: Thu Oct 13, 2011 9:26 pm

可以pm我嗎?唔該
回頂端
pinkcc

發表發表於: Fri Oct 14, 2011 5:22 pm

PM左你地啦
回頂端
dr-cow
XXX.XXX.71.139

發表發表於: Fri Oct 14, 2011 8:46 pm

可以pm我嗎?唔該
回頂端
Szeming46
XXX.XXX.210.124

發表發表於: Fri Oct 14, 2011 9:17 pm

pls pm me!! thx ^^
回頂端
pinkcc
XXX.XXX.127.42

發表發表於: Wed Oct 19, 2011 2:32 pm

PM左你地啦~
回頂端
jojosin
XXX.XXX.127.42

發表發表於: Fri Oct 21, 2011 3:35 pm

你D相都幾特別WO~
回頂端