發表主題 回覆文章
lovelyhoneybear
XXX.XXX.226.248

發表發表於: Fri Sep 02, 2011 4:36 pm

廣告贊助 [隱藏]
行了尖沙咀好多次,覺得尖沙咀D婚紗鋪D款式好抄款,A間有B間有(有D婚紗仲好似登台咁!)。
之前行過好多間中環的鋪頭,不過真係太貴了,但今次竟然俾我發現呢間外國貨的婚紗,價錢當然比中環便宜啦!我約左時間同男朋友一齊上去,個sales姐姐勁nice,完全唔會hard sell,佢攞左部ipad2俾我地睇相(HAHA!好似好high咁),又介紹了好多款俾我地,其實我好多件都覺得好靚好想試,所以我就揀左一件婚紗同一件晚裝來試。
著起身勁鍾意,之前試左好多間,都係呢間最靚,佢地好多玩cutting既款,唔係一味閃爆囉!於是我們就join左個package,我仲試多左幾件衫,超開心囉!
回頂端
十二月新娘
XXX.XXX.54.25

發表發表於: Fri Sep 02, 2011 5:52 pm

我都系Callalie 度買左兩件旅行婚紗帶去Sydney影相, 到時個邊Summer可以系草地搞cocktail party~ 開頭勁驚行李超重,好彩兩條裙都好輕,反而系老公D電腦野佔左大半......
回頂端
GKcheung
XXX.XXX.19.184

發表發表於: Fri Sep 02, 2011 6:27 pm

Oh~~~
Their dresses look good, can I have some details about the package please?
Thank you so much~!
回頂端
十二月新娘
XXX.XXX.226.248

發表發表於: Sat Sep 03, 2011 5:21 pm

Hello, 如果旅行婚纱的話,我買個兩件大概2000頭倒啦,因為個時他們剛剛開張,所以有好多discount~個sales 姐姐好好人,我第一次試左好多件衫,都好有耐性甘幫我~希望你find到你鍾意gei wedding gown la~
回頂端