發表主題 回覆文章
JuliGi
XXX.XXX.232.244

發表發表於: Mon Oct 29, 2012 4:05 pm

廣告贊助 [隱藏]
第一次入來, 我30/3結婚, 地點在帝京酒店
好多野都未搞...因為決定得太突然...哈哈
唔知大家搞成點呢?
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.191.132

發表發表於: Tue Nov 27, 2012 10:16 pm

JuliGi 寫到:
第一次入來, 我30/3結婚, 地點在帝京酒店
好多野都未搞...因為決定得太突然...哈哈
唔知大家搞成點呢?

咁你book左咩呀? 酒席要搵先wor~
回頂端
little Min
XXX.XXX.253.81

發表發表於: Thu Dec 13, 2012 10:18 am

我2013年4月頭係皇家太平洋.....除左場地, 其實我咩都冇搞過.....好苦惱.......
回頂端
XXX.XXX.195.141

發表發表於: Thu Dec 13, 2012 5:25 pm

好多謝阿joe同阿Dee佢地呀,佢地影既野好靚,而且當日佢地都好細心好攪笑,重有多謝化妝師carina,mabel同tracy,佢地不但化得我好靚,連媽咪同其他姊妹都一流呀 ,平時總覺得九龍既質數會好過屯門既,但朋友介紹我搵屯門「百年好合」既服務,話佢地d水準唔差,最緊要係服務好好,好親切~朋友重話唔似九龍個d又串服務又差,比錢時咩都話得,到之後就搵唔到人又或者黑面串咀 ,所以就聽朋友講試下「百年好合」,果然好好呢 ~所以我都係度介紹比其他新人知....有興趣既去新壚雅都商場一樓睇下啦....係富臨酒家條巷行到最入
回頂端
車車~
XXX.XXX.242.49

發表發表於: Tue Jan 29, 2013 3:37 pm

<有關資料已被留言板管理員刪除>
回頂端
Sweet Cats
XXX.XXX.245.67

發表發表於: Thu Mar 14, 2013 11:24 pm

回頂端
Kenjigaga
XXX.XXX.136.73

發表發表於: Tue Jul 02, 2013 4:28 pm

我同男朋友諗住13年3月擺酒..不過仲未擇日同book場地..
回頂端
on安
XXX.XXX.245.169

發表發表於: Thu Sep 05, 2013 10:00 am

回頂端