發表主題 回覆文章
Montage Professional Photography
XXX.XXX.42.218

發表發表於: Fri Sep 07, 2012 3:20 am

廣告贊助 [隱藏]
<有關資料已被留言板管理員刪除>
回頂端
Lo B chan
XXX.XXX.118.94

發表發表於: Tue Sep 11, 2012 6:33 pm

hihi! 寫到:
I am planning my big day for March 23, 2011, 而家睇場地階段!

Any good recommendations for wedding photos?

我影個間個攝影師影得幾好-perfect bride
回頂端
Lo B chan
XXX.XXX.118.94

發表發表於: Tue Sep 11, 2012 6:35 pm

Embarassed 我 31/3 淨係搵左影pre-wedding, 未搵地方, 想搞buffet 有咩好介紹?
回頂端
on安
XXX.XXX.98.194

發表發表於: Sun Sep 16, 2012 8:29 pm

回頂端
willdebby
XXX.XXX.43.107

發表發表於: Tue Oct 02, 2012 6:01 pm

OIC~原來我哋係同一日~
HAHA~因為我係10月1日嗰日去訂ga~^^
咁你而家訂到邊間呀?

Ve & Ke 寫到:
Laughing 我同你同一日呢~HAHA~原先都諗住BOOK呢間酒樓~
但上年10月去到吳師傅就話有人已BOOK了~

willdebby 寫到:
嘩....原來我都好耐冇UPDATE啦~~~UPDATE下先~

Big Day:2013年3月24日 (日)
晚宴場地:紅磡煌府 (海景廳)
註冊形式:教堂(信義會)
Pre-wedding:
1)希臘女神 (酒樓送COUPON)已經影咗~
2)法國婚紗(室內) 5月影咗,揀埋相..11月有相簿拎
3)my dream wedding(室外) 7月底影

當日攝錄:已BOOK Diva 2P1V
MUA:Fiona Fi 嘅Rose
婚禮服裝 :童話@ 5套
婚戒 :應該會係PN
花球 :訂朋友整
餅咭:西餅 - 美心120張(已買), 唐餅 - 未買 (預算買10張, 等有8折就會買)
婚禮用車 :會問朋友借, 未問
回禮禮物 :有左大約IDEA
Laughing Laughing
Very Happy Very Happy Very Happy
回頂端
mei_ling
XXX.XXX.167.123

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 8:26 pm

Hello各短好
我們係:Keynes & Loe

大日子:2013年3月14日

婚宴場地:lunch buffet(仲諗緊)

註冊形式:現場

Pre-wedding: white production(x100 good)

當日攝錄:white production, 2P1V (d相好靚呀)仲會執晒全部相

婚戒 :簡約款(搵緊)

回禮禮物 :未定
回頂端
TungTung 329
XXX.XXX.251.8

發表發表於: Fri Oct 12, 2012 12:45 am

新人名稱:Tung

Big Day:2013年3月29日 (星期五)

婚宴場地(圍數):煌府 The One (35圍)

註冊形式:劉啟興律師即場註冊

Pre-wedding: 已影、已揀好相@台灣FranceStar
想影埋酒樓送既"希臘女神" 唔知仲得唔得>o<

當日攝錄:未book(可能係prefection book埋)

MUA : 姊妹係化妝c 同髪型c

婚禮服裝 :prefection唯美主義,水晶掛@鴻運

婚戒 :Cartier

花球 :HelloKitty @Yume Flower

場地佈置 :酒樓送

餅咭:暫定200張 (未買)

婚禮用車 :暫定倫敦的士 (未book)

回禮禮物 :未 confirm ,想即場派相@@

呀~~~~~~~~~~都係仲有好多野未搞呀!!開始緊張>o<
回頂端
beautiful_life
XXX.XXX.217.124

發表發表於: Sat Oct 13, 2012 10:38 pm

回頂端