發表主題 回覆文章
TungTung 329
XXX.XXX.92.137

發表發表於: Thu Jun 14, 2012 3:18 am

廣告贊助 [隱藏]
雲妮* 寫到:
大家好~~

Big day:2013年3月29日 (Fri)
場地:銅鑼灣煌府 (已book)
Pre-wedding:my memory (已影),希臘女神 (未影,酒樓coupon)
當日攝錄:未定
新娘化妝:Haze Liu
婚紗晩裝 :Mia Sposa
西裝:租&訂做
婚戒 :Cartier
西餅咭:美心120張, Haagen dazs 80張
嫁女餅:奇華
回禮禮物 :未定
花球:Agnes b
花車:未定

酒樓送嘅希臘女神你會去影麻?我心思思好想試下呀!
得閒PM交流下吖Very Happy
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.65.52

發表發表於: Mon Jun 18, 2012 6:49 pm

雲妮* 寫到:
大家好~~

Big day:2013年3月29日 (Fri)
場地:銅鑼灣煌府 (已book)
Pre-wedding:my memory (已影),希臘女神 (未影,酒樓coupon)
當日攝錄:未定
新娘化妝:Haze Liu
婚紗晩裝 :Mia Sposa
西裝:租&訂做
婚戒 :Cartier
西餅咭:美心120張, Haagen dazs 80張
嫁女餅:奇華
回禮禮物 :未定
花球:Agnes b
花車:未定

當日攝影----真係要快手, 我有fd都係3月份, 佢就係遲遲未定, 點知想book時, 佢心水o既攝影師比人hold左 Rolling Eyes , 唯有hold其他師傅lor! send左資料比你look吓~
回頂端
Jan_B
XXX.XXX.8.189

發表發表於: Tue Jun 19, 2012 2:59 pm

Katy Ting 寫到:
Jan_B 寫到:
Ideal Big Day 係3月23~
淨係confirm左pre-wedding番UK影
其餘d野仲未搞..教堂未來奶奶負責
開始要搵酒店!

我big day都係3月23呀~~~
你要快d啦...加油

宜家改左3月24日, 唔知仲會唔會改
俾左deposit Renaissance, 但仲未搵到教堂。
大家都要俾心機! Very Happy
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.194.14

發表發表於: Sat Jun 23, 2012 11:57 am

Jan_B 寫到:
Katy Ting 寫到:
Jan_B 寫到:
Ideal Big Day 係3月23~
淨係confirm左pre-wedding番UK影
其餘d野仲未搞..教堂未來奶奶負責
開始要搵酒店!

我big day都係3月23呀~~~
你要快d啦...加油

宜家改左3月24日, 唔知仲會唔會改
俾左deposit Renaissance, 但仲未搵到教堂。
大家都要俾心機! Very Happy

Add Oil
回頂端
willdebby
XXX.XXX.43.107

發表發表於: Sun Jul 01, 2012 12:26 pm

嘩....原來我都好耐冇UPDATE啦~~~UPDATE下先~

Big Day:2013年3月24日 (日)
晚宴場地:紅磡煌府 (海景廳)
註冊形式:教堂(信義會)
Pre-wedding:
1)希臘女神 (酒樓送COUPON)已經影咗~
2)法國婚紗(室內) 5月影咗,揀埋相..11月有相簿拎
3)my dream wedding(室外) 7月底影

當日攝錄:已BOOK Diva 2P1V
MUA:Fiona Fi 嘅Rose
婚禮服裝 :童話@ 5套
婚戒 :應該會係PN
花球 :訂朋友整
餅咭:西餅 - 美心120張(已買), 唐餅 - 未買 (預算買10張, 等有8折就會買)
婚禮用車 :會問朋友借, 未問
回禮禮物 :有左大約IDEA
Laughing Laughing
回頂端
CTST
XXX.XXX.44.139

發表發表於: Tue Jul 03, 2012 9:01 pm

Big Day:2013年3月30日 (星期六)

婚宴場地(圍數):翠園 (15-18圍)

註冊形式:酒樓證婚

場地佈置 :酒樓已包

Pre-Wedding: Picasso

MUA : Coffee.C

婚禮服裝 :ENVI

婚戒 :Mabella

花球 :(未定)

餅咭:西餅暫定要100張 , 唐餅25張

婚禮用車 :(未搵)

當日攝錄 :Ringo Chau
回頂端
車妹
XXX.XXX.172.103

發表發表於: Tue Jul 10, 2012 4:06 pm

Big Day:2013年3月30日 (六)
晚宴場地:旺角雅蘭中心4樓迎喜大酒樓
註冊形式:2012年5月已經註冊了=3=...
1)蒙羅麗莎(酒樓券, 未影, 問左, 但咩都唔包, 只係比返12張底..)
2)朋友既婚禮統籌公司半價送一套影相, 返大陸影~
3)化妝搵返註冊日個位姐姐, 阿媽話佢化得好~
4) 當晚既婚紗, 晚裝未試, 裙掛就租左冠南華~
回頂端
CTST
XXX.XXX.44.139

發表發表於: Wed Jul 18, 2012 9:17 pm

車妹 寫到:
Big Day:2013年3月30日 (六)
晚宴場地:旺角雅蘭中心4樓迎喜大酒樓
註冊形式:2012年5月已經註冊了=3=...
1)蒙羅麗莎(酒樓券, 未影, 問左, 但咩都唔包, 只係比返12張底..)
2)朋友既婚禮統籌公司半價送一套影相, 返大陸影~
3)化妝搵返註冊日個位姐姐, 阿媽話佢化得好~
4) 當晚既婚紗, 晚裝未試, 裙掛就租左冠南華~

We are in same date and in mk also....haha
回頂端