發表主題 回覆文章
bebeka65
XXX.XXX.255.215

發表發表於: Tue Mar 27, 2012 4:47 pm

廣告贊助 [隱藏]
My Big day is 2013/3/3
Already booked 利寶閣the one
Haven't decide the pre-wedding yet....
回頂端
TaTa_TaTa
XXX.XXX.152.224

發表發表於: Mon Apr 02, 2012 1:51 am

好耐無上黎啦~ update 吓先~

倒數364日~

新人名稱:TaTa & Louis
Big Day:2013年3月31日
婚宴場地(圍數):始創帝皇庭
註冊形式:本來鐘意註冊處的,但怕太趕, 所以又想酒樓證婚(630-700)
Pre-wedding: 台中法蝶, 原定3月影, 但因轉工問題, 而家可能要推遲到6月啦~
當日攝錄:Dragon Hui, 2P1V
MUA : 原本想搵朋友幫手, 但怕朋友唔熟手, 而家想另找~
婚禮服裝 :Hanayome, 今日join 左個平Package, Hold 左價錢, 可upgrade~
婚戒 :萬福
花球 :未定
場地佈置 :酒樓已包
餅咭:已買唐餅15張, 西餅暫定要200張(未買)
婚禮用車 :未搵
回禮禮物 :未定

大家一齊努力呀~
回頂端
Angel Chow
XXX.XXX.226.105

發表發表於: Mon Apr 02, 2012 10:50 am

大家好,我big day系2013年3月9日呀~~book左煌府188,化妝book左J'CLASSY MAKEUP STUDIO,pre-wedding and wedding day 應該會book bess group. Very Happy
回頂端
Xenia Fung
XXX.XXX.81.229

發表發表於: Sat Apr 07, 2012 10:55 pm

Angel Chow 寫到:
大家好,我big day系2013年3月9日呀~~book左煌府188,化妝book左J'CLASSY MAKEUP STUDIO,pre-wedding and wedding day 應該會book bess group. Very Happy

我都係13年3月9日呀.. book左九龍灣皇潮匯呀..^^
pre-wedding就係深圳栢芝..(下星期有相睇了..)
回頂端
lingpig07
XXX.XXX.137.99

發表發表於: Sun Apr 08, 2012 9:52 pm

TaTa_TaTa 寫到:
好耐無上黎啦~ update 吓先~

倒數364日~

新人名稱:TaTa & Louis
Big Day:2013年3月31日
婚宴場地(圍數):始創帝皇庭
註冊形式:本來鐘意註冊處的,但怕太趕, 所以又想酒樓證婚(630-700)
Pre-wedding: 台中法蝶, 原定3月影, 但因轉工問題, 而家可能要推遲到6月啦~
當日攝錄:Dragon Hui, 2P1V
MUA : 原本想搵朋友幫手, 但怕朋友唔熟手, 而家想另找~
婚禮服裝 :Hanayome, 今日join 左個平Package, Hold 左價錢, 可upgrade~
婚戒 :萬福
場地佈置 :酒樓已包
餅咭:已買唐餅15張, 西餅暫定要200張(未買)
婚禮用車 :未搵

大家一齊努力呀~

你好想問你係Hanayome join的package可以pm我 price list, thx
我都想係果度租衫,不過唔知價錢
回頂端
Angel Chow
XXX.XXX.226.105

發表發表於: Thu Apr 12, 2012 5:29 pm

Xenia Fung 寫到:
Angel Chow 寫到:

我都係13年3月9日呀.. book左九龍灣皇潮匯呀..^^
pre-wedding就係深圳栢芝..(下星期有相睇了..)

你咁快去影左相啦,仲咁快有相睇tim.good~~
回頂端
YwkC
XXX.XXX.129.203

發表發表於: Thu Apr 12, 2012 5:40 pm

Big Day : 2 March
我見大家進度咁好 , 而我咩都未決定 , 弊啦~~
大家有咩平靚正的介紹呀 ?!
回頂端
Ronda
XXX.XXX.101.210

發表發表於: Fri Apr 13, 2012 3:41 pm

新人名稱:Ronda & Derek

Big Day:2013年3月21日

婚宴場地(圍數):北京道1號

註冊形式:酒樓證婚

Pre-wedding: 台中 (清境影~~打算秋天無咁熱先去)

當日攝錄:Nicywedding, 2P1V (d相好靚呀)

MUA : Sonia Lam (試左妝,好好手勢@@ 讚!!)

婚禮服裝 :訂造

婚戒 :未定

場地佈置 :酒樓包左

餅咭:西餅暫定要200張婚禮用車 :未搵

回頂端
JENNIFER1234
XXX.XXX.139.135

發表發表於: Fri Apr 13, 2012 10:26 pm

新人名稱:J & K

Big Day:2013年3月24日

婚宴場地(圍數):尖東百樂門 (包全場)

註冊形式:酒樓證婚

Pre-wedding: 深圳王子婚紗攝影

當日攝錄:朋友(2P 1V)

MUA : YAN YAN HO

婚禮服裝 :百利純美新娘

回禮禮物 :即場派相

呢排成日上唔同嘅網去睇大家嘅COMMENT, 都係希望搵到最啱自己嘅野, 大家都要努力啊~~~ !!!!! Very Happy
回頂端