發表主題 回覆文章
肥do
XXX.XXX.205.212

發表發表於: Thu Aug 18, 2011 12:19 pm

廣告贊助 [隱藏]
史達比 寫到:
肥do 寫到:
8月婚展美心唔會擺喇...
好似得聖安娜

Shocked 等我仲諗住同就結婚o既朋友夾埋一齊買添...

其實係咪真係愈買得多會愈平o架? 同埋expo 可以平幾多呢???

我記得上次睇就唔係買得愈多愈平....
好似100以上既都係照乘上去咁計...
回頂端
kt0610
XXX.XXX.88.238

發表發表於: Thu Aug 18, 2011 12:54 pm

美心, 奇華.... 應該要等到12月大型婚展才有.
上次返去計返 買100送7張, 50張送3張 , 總數 +送張數都是一樣.
但是我就一次過買150.( 只可抽一次獎) 如果分2次 可以抽2次.
你們下次買的時間都要計一計. Smile
回頂端
grazioso
XXX.XXX.208.102

發表發表於: Thu Aug 18, 2011 8:41 pm

wow~so many ppl here
my bday is 30/3/13
booked the venue of cityhall Maxim Palace la
let's share^^
回頂端
siumary
XXX.XXX.127.194

發表發表於: Fri Aug 19, 2011 11:42 pm

大家好! 我既BD 係 2013年3月31日!
好似無咩人係呢日既?! 如果有, 都快D留言啦~!
好開心可以同大家一齊SHARE 搞wedding既開心事~!
回頂端
cloudy_rainbow
XXX.XXX.228.146

發表發表於: Sun Aug 21, 2011 12:48 am

christy kaying 寫到:
cloudy_rainbow 寫到:
3月o甘快full? Shocked
我地只係諗o左3月16 or 23日, 其他好多o野都未plan... Confused
想請問8-10圍有冇好介紹?
我地唔係住HK, 有好多o野都好唔好方便, 好難plan... Crying or Very sad

P.S. 我地都係"浪漫一生", 有frd介紹... Very Happy

如果你地諗住擺酒樓ge,就要快喇,因為星期六日會full d。如果擺酒店我就唔係好清楚喇....
你都係浪漫一生呀? 你地幾時影呀? 我唔係o係婚展join,好似唔係太多優惠咁, 佢俾幾多張相俾你呀? 我成日好驚自己俾人搵笨呀....

We are thinking to host ours in hotel, already have a list of what we want, just need to head back HK and do some inspections Smile

And we are planning to take pre-wedding photo the coming March, but actually, we are still negotiating what comes with the package Confused
Same as you, I didn't join them through expo (impossible for me to come for the expo, I am not living in HK...) so I am trying to get the similar deal as what people can get thought expo...
回頂端
S.San
XXX.XXX.6.207

發表發表於: Sun Aug 21, 2011 6:47 pm

hihi~我ge Big Day 係3月9日(星期六)呀~
暫時只係book左酒席:旺角譽宴同pre wedding:浪漫一生
下一步諗住搵場地證婚,但未有心水呀.....煩惱中

hello~我婚期都係3月9日呀!
book左酒席:紅磡都會海逸景逸軒
pre wedding: 非視覺(深圳), white production(香港)
當日攝影: picasso
佈置: 夢花舍
回頂端
christy kaying
XXX.XXX.240.141

發表發表於: Sun Aug 21, 2011 11:19 pm

S.San 寫到:
暫時只係book左酒席:旺角譽宴同pre wedding:浪漫一生

pre wedding: 非視覺(深圳), white production(香港)

YEAH~搵到朋友喇~~
回頂端
史達比
XXX.XXX.157.7

發表發表於: Mon Aug 22, 2011 4:56 pm

S.San 寫到:

YEAH~搵到朋友喇~~

S.San....我都係紅磡間景逸軒呀!!! 早你一個星期咋,哈哈~得閒可以交流下嘛???

christy kaying, 你都係紅磡景逸軒o架? Very Happy

我plan 緊影番大陸同o係香港各影pre-wedding ,諗住o係expo join
大陸方面,而家諗緊3v 定 王子好, 有無jm識人影過邊間好o的呀? thanks!!

香港都係想搵o的細間o既, 不過實在多如繁星,仲睇緊....
回頂端
史達比
XXX.XXX.157.7

發表發表於: Mon Aug 22, 2011 4:59 pm

肥do 寫到:
史達比 寫到:
肥do 寫到:
8月婚展美心唔會擺喇...
好似得聖安娜

Shocked 等我仲諗住同就結婚o既朋友夾埋一齊買添...

其實係咪真係愈買得多會愈平o架? 同埋expo 可以平幾多呢???

我記得上次睇就唔係買得愈多愈平....
好似100以上既都係照乘上去咁計...

唔該晒你呀~肥do (哈哈, 可以咁叫你嘛? )

其實我都未係好清楚咭呢o的要點預個數,係咪睇番女家有幾多圍枱,緊住預每個guest一張就得o架喇?? sorry, 我對呢o的真係一頭霧水... Rolling Eyes
回頂端
~詠琪仔~
XXX.XXX.165.173

發表發表於: Mon Aug 22, 2011 10:42 pm

嘩, 好開心呀, 好多3月結婚既朋友仔呀~~
我今年ONLY諗住BOOK酒席同埋PRE-WEDDING JA, 會唔會好慢呀??
HAHA, PRE-WEDDING都係下年5月先影...好似仲有好耐咁...^^
回頂端