發表主題 回覆文章
kt0610
XXX.XXX.26.241

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 12:13 am

廣告贊助 [隱藏]
Pigletoli 寫到:
我BD係3月2號呀,酒席就係旺角譽宴擺。
Pre-Wedding就仲考慮緊,諗緊好唔好去U Weddings,因為有優惠嘛!大家有無其他建議?

這你 選了中 or 西式呀. ^^
我之前都見人說join了呢間酒樓送的 u wedding 服務... 都不錯. ^^
回頂端
肥do
XXX.XXX.69.242

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 10:29 am

大家好... 我會2013年3月1日

酒席 : 未決定... 開頭諗住映月樓... 但係男朋友話L型或U型始終唔係咁好... 所以再睇多排先... 宜家諗緊 HOLIDAY INN同 REGAL KOWLOON
圍數 : 22-26圍
PRE WEDDING : 上兩個月去左澳洲旅行時自己影咗D... 暫定12月會再去PG島影
回頂端
小小老師
XXX.XXX.102.100

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 11:58 am

昨晚和今年12月結婚的朋友傾開結婚, 佢叫我唔好咁遲買餅卡, 因為佢地好快又加價. 你地有咩意見呀?
回頂端
christy kaying
XXX.XXX.136.85

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 1:06 pm

kt0610 寫到:
Pigletoli 寫到:
我BD係3月2號呀,酒席就係旺角譽宴擺。
Pre-Wedding就仲考慮緊,諗緊好唔好去U Weddings,因為有優惠嘛!大家有無其他建議?

這你 選了中 or 西式呀. ^^
我之前都見人說join了呢間酒樓送的 u wedding 服務... 都不錯. ^^

我遲你一星期o係同一地方擺酒呀^^我揀左西式場。
尋日我去左u wedding睇下d衫,睇下靚唔靚囉,其實好似度度差唔多咁ge..所以都有少少興趣ga~
回頂端
christy kaying
XXX.XXX.136.85

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 1:58 pm

小小老師 寫到:
昨晚和今年12月結婚的朋友傾開結婚, 佢叫我唔好咁遲買餅卡, 因為佢地好快又加價. 你地有咩意見呀?

個個都係咁講呀,但係而家就買好似快左少少wo...所以我都唔知點好...
回頂端
kt0610
XXX.XXX.88.238

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 3:56 pm

小小老師 寫到:

我上次婚展買了~美心150 張(另送10張), 大約36蚊張.
再問返朋友同年頭買的價都是差不多.
返正無有效日子, 買定都無所謂) ^^
回頂端
肥do
XXX.XXX.69.242

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 4:07 pm

我都打算有機會買左先....
起碼唔駛到時一次過駛咁多錢嘛...
回頂端
小小老師
XXX.XXX.102.100

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 10:53 pm

我朋友都話美心係約$36一張, 聽講會展平d. 大家都不況趁8月尾婚紗展格下價啦 Laughing
回頂端
肥do
XXX.XXX.19.30

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 11:02 pm

8月婚展美心唔會擺喇...
好似得聖安娜
回頂端
史達比
XXX.XXX.157.7

發表發表於: Thu Aug 18, 2011 11:08 am

肥do 寫到:
8月婚展美心唔會擺喇...
好似得聖安娜

Shocked 等我仲諗住同就結婚o既朋友夾埋一齊買添...

其實係咪真係愈買得多會愈平o架? 同埋expo 可以平幾多呢???
回頂端