發表主題 回覆文章
ktshum
XXX.XXX.207.43

發表發表於: Thu Jul 26, 2012 6:18 pm

廣告贊助 [隱藏]
我book果時已經同我講左八月後會用新menu, 所以個經理都話唔知到時個package 係點架!
我big day係今年五月,當時我用左六千蚊到既package(exactly 邊個package 唔記得Lu), 咩都包晒喇,酒水都包埋,同埋我係錄卡架!
回頂端
oldlady
XXX.XXX.181.115

發表發表於: Fri Jul 27, 2012 1:04 pm

ktshum 寫到:
我book果時已經同我講左八月後會用新menu, 所以個經理都話唔知到時個package 係點架!
我big day係今年五月,當時我用左六千蚊到既package(exactly 邊個package 唔記得Lu), 咩都包晒喇,酒水都包埋,同埋我係錄卡架!

好在有你o係度! 婚後生活如何呀?
回頂端
雲妮同學
XXX.XXX.137.202

發表發表於: Fri Jul 27, 2012 1:47 pm

oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:
oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:
oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:
各位SIS, 我想問你地酒水點計??
我明明記得個陣MANAGER話一係一圍一枝紅酒, 或者兩圍一枝洋酒....
但今日我打去問野順便CFM 多次點計...
佢地就話依家菜單係跟"一圍一枝紅酒"
我話個陣傾係兩圍一枝洋酒... 佢就叫我留電話聽日叫MANAGER 覆返我...

我BIG DAY 係十一月呀...係3/F 15圍~
有冇SIS 可以解答下..? 等我聽日再同佢講數~~

THANKSSSS

我簽 contract 果陣都係同你一樣 wor 一係一圍一枝紅酒, 或者兩圍一枝洋酒, 唔通而家又變左?

我打去問左LA, 佢話WOR... 簽個陣講左菜單會變
我今年11月好日子~佢話要用新菜單~
依家8月份打後O既菜單已經改左做一圍一枝紅酒~
冇左之前兩圍一枝洋酒~
話就算係我兩年前BOOK O既~ 都要跟依家新O既菜單!!!
大公司真係大公司~ 真係咩都係佢講曬~~

ANYWAY~ 我最後同佢傾到一半紅酒一半洋酒~
O者係我擺16圍O既話~就係8枝紅酒4枝洋酒LAW!!!!!

你幾時好日呀~~ 記得早D打去問下~~

死啦, 我出年年尾先擺wor , 到時會唔會連紅酒都無埋架!

我諗咁又唔會O既~ 佢D紅酒最多咪十零廿蚊枝~
咁都唔俾就真係唔掂...

希望啦~ 你d 野搞成點呀?

依家都7788 啦~
其實都唔知有咩未搞~
不過到左倒數3個月就開始緊張啦~~
成日都發惡夢T_T
回頂端
小支
XXX.XXX.112.120

發表發表於: Sun Aug 12, 2012 8:50 pm

加油! 加油!
回頂端
arkit
XXX.XXX.53.49

發表發表於: Mon Aug 13, 2012 12:43 am

Can I have more info pls? Kindly pm me the details with much thx!
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.113.205

發表發表於: Wed Sep 12, 2012 11:46 pm

arkit 寫到:
Can I have more info pls? Kindly pm me the details with much thx!

你book左酒席未呀?
回頂端
beautiful_mess
XXX.XXX.76.1

發表發表於: Mon Oct 08, 2012 11:49 am

請問大家覺得如果喺映月樓請live band 黎奏背景音樂, 會唔會好唔襯呀?
回頂端
oldlady
XXX.XXX.181.115

發表發表於: Wed Oct 10, 2012 1:06 pm

beautiful_mess 寫到:
請問大家覺得如果喺映月樓請live band 黎奏背景音樂, 會唔會好唔襯呀?

你是用 3/f 定 4/F? 擺幾多圍先? 襯唔襯唔係最大問題, 最大問題夠唔夠位!
回頂端
Susanne113
XXX.XXX.84.172

發表發表於: Mon Oct 15, 2012 1:19 pm

其實我只需10-12圍,不過唔想 cut 到用9圍用3樓, 因為4樓可以自己全層, 老公話不如請多D人開夠13-14圍都 ok... 不過 Minimum $10皮, 要計下有無咁多人先...

一般Live Band 放在台邊, 都要預一張枱的space...
回頂端