發表主題 回覆文章
Fairviewguy
XXX.XXX.8.176

發表發表於: Mon Jul 23, 2012 7:06 pm

廣告贊助 [隱藏]
唔該唔該,我爬晒原文也找不到,請問12/13年擺酒嘅大家知唔知,映月樓 bday 當日找尾數時,是否可用信用卡找數?
回頂端
oldlady
XXX.XXX.181.115

發表發表於: Tue Jul 24, 2012 4:30 pm

O^O 寫到:
oldlady 寫到:
O^O 寫到:
HAPPY262859 寫到:
終於join左攝影啦~

http://www.facebook.com/dreamweddingday2

我8月去影喇~~
好緊張!!!!
死啦!好死肥!
要努力d先得!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你去邊影呀? 叫攝影哥哥就一就啦~ 我果陣都係咁. haha

我去韓國影呀!好緊張......
就係會就到嘅,但始終太肥都唔就得咁多~~~~
哈哈哈哈 Shocked

加油呀! fu 定多d mask! 早d 訓呀!
回頂端
oldlady

發表發表於: Tue Jul 24, 2012 4:33 pm

雲妮同學 寫到:
各位SIS, 我想問你地酒水點計??
我明明記得個陣MANAGER話一係一圍一枝紅酒, 或者兩圍一枝洋酒....
但今日我打去問野順便CFM 多次點計...
佢地就話依家菜單係跟"一圍一枝紅酒"
我話個陣傾係兩圍一枝洋酒... 佢就叫我留電話聽日叫MANAGER 覆返我...

我BIG DAY 係十一月呀...係3/F 15圍~
有冇SIS 可以解答下..? 等我聽日再同佢講數~~

THANKSSSS

我簽 contract 果陣都係同你一樣 wor 一係一圍一枝紅酒, 或者兩圍一枝洋酒, 唔通而家又變左?
回頂端
oldlady

發表發表於: Tue Jul 24, 2012 4:35 pm

Fairviewguy 寫到:
唔該唔該,我爬晒原文也找不到,請問12/13年擺酒嘅大家知唔知,映月樓 bday 當日找尾數時,是否可用信用卡找數?

如果我記錯, 當日都可以信用卡找的. 不過你最好打個電話問真d. 你幾時好日子呀?
回頂端
雲妮同學
XXX.XXX.163.236

發表發表於: Tue Jul 24, 2012 11:06 pm

oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:
我明明記得個陣MANAGER話一係一圍一枝紅酒, 或者兩圍一枝洋酒....
我話個陣傾係兩圍一枝洋酒... 佢就叫我留電話聽日叫MANAGER 覆返我...

THANKSSSS

我簽 contract 果陣都係同你一樣 wor 一係一圍一枝紅酒, 或者兩圍一枝洋酒, 唔通而家又變左?

我打去問左LA, 佢話WOR... 簽個陣講左菜單會變
我今年11月好日子~佢話要用新菜單~
依家8月份打後O既菜單已經改左做一圍一枝紅酒~
冇左之前兩圍一枝洋酒~
話就算係我兩年前BOOK O既~ 都要跟依家新O既菜單!!!
大公司真係大公司~ 真係咩都係佢講曬~~

ANYWAY~ 我最後同佢傾到一半紅酒一半洋酒~
O者係我擺16圍O既話~就係8枝紅酒4枝洋酒LAW!!!!!

你幾時好日呀~~ 記得早D打去問下~~
回頂端
oldlady

發表發表於: Wed Jul 25, 2012 1:52 pm

雲妮同學 寫到:
oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:

THANKSSSS

冇左之前兩圍一枝洋酒~
話就算係我兩年前BOOK O既~ 都要跟依家新O既菜單!!!

O者係我擺16圍O既話~就係8枝紅酒4枝洋酒LAW!!!!!

死啦, 我出年年尾先擺wor , 到時會唔會連紅酒都無埋架!
回頂端
雲妮同學
XXX.XXX.111.23

發表發表於: Thu Jul 26, 2012 12:30 am

oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:
oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:

THANKSSSS

冇左之前兩圍一枝洋酒~

死啦, 我出年年尾先擺wor , 到時會唔會連紅酒都無埋架!

我諗咁又唔會O既~ 佢D紅酒最多咪十零廿蚊枝~
咁都唔俾就真係唔掂...
回頂端
Fairviewguy
XXX.XXX.8.184

發表發表於: Thu Jul 26, 2012 12:34 am

oldlady 寫到:

如果我記錯, 當日都可以信用卡找的. 不過你最好打個電話問真d. 你幾時好日子呀?

我明年3月啊!
回頂端
oldlady

發表發表於: Thu Jul 26, 2012 1:11 pm

雲妮同學 寫到:
oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:
oldlady 寫到:
雲妮同學 寫到:

THANKSSSS

冇左之前兩圍一枝洋酒~

我諗咁又唔會O既~ 佢D紅酒最多咪十零廿蚊枝~
咁都唔俾就真係唔掂...

希望啦~ 你d 野搞成點呀?
回頂端
oldlady

發表發表於: Thu Jul 26, 2012 1:15 pm

oldlady 寫到:

我明年3月啊!

咁你夠時間可以申請定張信用出卡, 夠晒分攞埋迎新禮物 wor
回頂端