發表主題 回覆文章
肥do
XXX.XXX.126.193

發表發表於: Thu Aug 04, 2011 4:27 pm

廣告贊助 [隱藏]
有冇人係揀映月樓或者已經confirm左呀?
我打算呢個月會去落訂...
有冇咩資料可以幫幫手?
我會用3/F, 24圍, 佢宜家比我個MIN CHARGE係130000.
SALEMAN叫阿SKY
回頂端
oldlady
XXX.XXX.181.115

發表發表於: Fri Aug 05, 2011 1:26 pm

肥do, 你打算幾時擺酒呀?

8月有 expo, 你會唔會等埋 expo 先落? 多d 優惠! 不過唔知美心今次會唔會擺 Laughing
回頂端
肥do
XXX.XXX.126.193

發表發表於: Fri Aug 05, 2011 5:47 pm

hi,
你好呀... 我打算13年.. hehe... 好遠呵...
我已經打左去問... 佢地8月唔擺喇...
所以我應該會直接去映月樓落訂...

你呢?
回頂端
sweetcandy1984
XXX.XXX.41.79

發表發表於: Sat Aug 13, 2011 10:53 pm

o下........20113年而家就要confirm?? 唔好嚇我呀 Rolling Eyes
回頂端
oldlady

發表發表於: Mon Aug 15, 2011 1:11 pm

肥do 寫到:
hi,
你好呀... 我打算13年.. hehe... 好遠呵...

你呢?

肥do, 我未決定到邊到呀, 煩惱中, 因圍數唔多呀, 得15-16圍......

你好日子係13年邊月呀?
回頂端
oldlady

發表發表於: Mon Aug 15, 2011 1:14 pm

sweetcandy1984 寫到:
o下........20113年而家就要confirm?? 唔好嚇我呀 Rolling Eyes

我諗都係為世所迫, 邊個想咁早就比舊 $ 人先架, 又唔知人地會唔會走佬, 2年後咩環境都真係唔知! 但如果唔早d, d 心水日子呀, mua 呀, 攝影呀就比人 mark 左......
回頂端
肥do
XXX.XXX.69.242

發表發表於: Mon Aug 15, 2011 4:49 pm

oldlady 寫到:
肥do 寫到:
hi,

你呢?

肥do, 我未決定到邊到呀, 煩惱中, 因圍數唔多呀, 得15-16圍......

我本來都confirm架喇... 會係13年3月,,,
不過特然間我未來老公又話唔話唔鍾意L型喎...
所以呢排會再周圍睇下...
回頂端
肥do
XXX.XXX.69.242

發表發表於: Mon Aug 15, 2011 4:50 pm

oldlady 寫到:
sweetcandy1984 寫到:

我諗都係為世所迫, 邊個想咁早就比舊 $ 人先架, 又唔知人地會唔會走佬, 2年後咩環境都真係唔知! 但如果唔早d, d 心水日子呀, mua 呀, 攝影呀就比人 mark 左......

我覺得如果自己一早可以confirm到個場... 自己都安心d既...
回頂端
oldlady

發表發表於: Tue Aug 16, 2011 6:25 pm

肥do 寫到:
oldlady 寫到:
肥do 寫到:
hi,

你呢?

我本來都confirm架喇... 會係13年3月,,,
不過特然間我未來老公又話唔話唔鍾意L型喎...
所以呢排會再周圍睇下...

你幾多圍呀
回頂端
肥do
XXX.XXX.19.90

發表發表於: Tue Aug 16, 2011 10:08 pm

大約24囉
回頂端