發表主題 回覆文章
kimmy_wong
XXX.XXX.83.102

發表發表於: Wed Jun 22, 2011 3:14 pm

廣告贊助 [隱藏]
琴日同我朋友一齊去睇婚紗,之前聽朋友講過話去左一間新開嘅婚紗店,係o係銅鑼灣既,話啲style簡單得黎但係好靚, 所以我地決定上去睇下。佢地個名好攪笑,叫wiwiwed, 其實之前係雜誌都見過幾次,但之前忙擺酒啲野都冇時間上去睇。

一上到去個感覺好舒服,間鋪好闊落。一坐低就斟左d花茶比我地飲,好貼心,同埋d櫈坐得好舒服,可以好relaxed咁去睇啲款。個老闆娘好好人,又同我傾減肥嘅野,原來老闆娘本身是個營養師同化妝師。啊啊,我都想瘦呀!!!

講番婚紗先,老闆娘話比我知,佢地嘅婚紗,晚裝,主要係來自美國,英國同日本,佢地婚紗既style大多數係簡單既款,有啲就會係優雅既,好多款式都好有style呀。我一直都想搵啲簡單得黎有style嘅婚紗,我一睇就覺得好岩心水喇!!

我一邊睇i-pad啲相,老闆娘一邊都會比到好多好好既建議我,仲同我一齊挑選d岩我既裙,佢真係好nice。佢地個度係可以免費試婚紗晚裝既,同埋,每個客人都會有一間自己既試身房慢慢試婚紗,私隱度極高!! 讚 讚 讚!!!

我total試左3件婚紗同2件晚裝,試第2件婚紗個時,一試上身就知係我要既款,晚裝我揀左一件型啲既,一件simply既,2 件都好鐘意.

由於之前睇左4-5間婚紗店都冇岩既關係,加上老闆娘仲比左張佢地grand opening既coupon我用,可以平啲,自己又想快啲confirm啲野,同啲style又係我鍾意既,所以就即日join左喇!!

又多一件事completed! =]

見到有Sis 話佢地有做埋Tux,有訂做or 造租。

今日上去睇佢地新番既晚裝同Fitting,多左好多新裙=〕
同埋佢地黎緊(25/5 - 2/6) 做sample sale,幾個賣既collection 都好靚,有唔同既Cutting,style ,低至50﹪off.

kimmy_wong 在 Tue Jun 05, 2012 1:40 pm 作了第 2 次修改
回頂端
Little_blue
XXX.XXX.57.21

發表發表於: Wed Jun 22, 2011 3:49 pm

我都係o岩o岩開婚搵婚紗, 上個 weekend 去開銅鑼灣就約咗時間上 Wiwiwed, 個老闆娘真係好 nice, 係我上過咁多間裡面最唔 hard sell 同比啲意見好好。

我睇中咗兩件婚紗, 不過因為o岩o岩開始搵, 想睇多幾間唔同 style 先決定, 所以無即時落訂。不過老闆娘一啲都無黑面, 仲叫我最緊要搵到件鍾意的。

無論之後會唔會幫襯佢哋, 覺得佢哋服務真係好好!
Very Happy
回頂端
BEBE LEUNG

發表發表於: Thu Jun 23, 2011 12:14 pm

有興趣,可唔可以PM D資料比我AR?
THX=] Laughing
回頂端
kikikaka_kaki

發表發表於: Thu Jun 23, 2011 1:12 pm

我都想要D資料,eg:地址,Website,價錢
Pls PM ,Thanks
E-Mail:
kikikaka_lam@hotmail.com
回頂端
kimmy_wong
XXX.XXX.210.205

發表發表於: Thu Jun 23, 2011 2:14 pm

kikikaka_kaki 寫到:
我都想要D資料,eg:地址,Website,價錢
Pls PM ,Thanks
E-Mail:
kikikaka_lam@hotmail.com

Sent to you email la Very Happy
回頂端
kimmy_wong
XXX.XXX.210.205

發表發表於: Thu Jun 23, 2011 2:15 pm

BEBE LEUNG 寫到:

PM u la Very Happy
回頂端
BEBE LEUNG

發表發表於: Thu Jun 23, 2011 4:04 pm

kimmy_wong 寫到:
BEBE LEUNG 寫到:

PM u la Very Happy

Thank you Razz
好奇問下,咁你total租左3件ar??
回頂端
totoro88
XXX.XXX.230.118

發表發表於: Thu Jun 23, 2011 7:39 pm

Can you send the info to me?
Email: clara.wong8888@gmail.com

Thanks!

BR,
Clara
回頂端
sarahleeee

發表發表於: Fri Jun 24, 2011 12:52 pm

Pls send me the details
Thanks Mr. Green
回頂端
kimmy_wong
XXX.XXX.210.130

發表發表於: Fri Jun 24, 2011 2:27 pm

Little_blue 寫到:
我都係o岩o岩開婚搵婚紗, 上個 weekend 去開銅鑼灣就約咗時間上 Wiwiwed, 個老闆娘真係好 nice, 係我上過咁多間裡面最唔 hard sell 同比啲意見好好。

我睇中咗兩件婚紗, 不過因為o岩o岩開始搵, 想睇多幾間唔同 style 先決定, 所以無即時落訂。不過老闆娘一啲都無黑面, 仲叫我最緊要搵到件鍾意的。

無論之後會唔會幫襯佢哋, 覺得佢哋服務真係好好!
Very Happy

係呀! 佢啲意見真係好好,同覺得啲布料好靚.
我想下星期上去make up trial, 妳有冇試?
回頂端