發表主題 回覆文章
Judywong618
XXX.XXX.36.161

發表發表於: Mon Jun 13, 2011 5:28 pm

廣告贊助 [隱藏]
參考過ESD同其他forum, 我諗睇咗成百個化妝師的blog, 做好資料搜集後,揀咗幾個最好的化妝師試妝,最後揀咗最滿意的一個,d朋友話我太挑剔,邊個新娘唔想靚吖,我淨係試妝都駛咗千幾二千蚊,不過我覺得一生人一次,無謂將來至後悔,好開心老公明白我亦支持我,上星期我的婚禮終於完滿結束,過程好順利,不枉我花咁多時間精神籌備,最令我滿意的就是我的化妝師,除了因為自己同老公都好滿意全日每一個化妝和髮型外,最能證明大家同意我的眼光,不是客人的讚賞(始終可以是客套說話),而是很多舊同學問我們取化妝師的咭片,佢地都有結婚計劃,佢地都讚我的化妝師化得我好靚,其實化妝背後,化妝師仲自覺地做咗好多嘢,我好多謝佢的盡心盡力,佢同助手當日比預定時間早咗15分鐘到,好彩佢經驗豐富,攝影師未到前教定姊妹準備要影的物品,令拍攝過程更加順利,佢會在我入新娘房前先找一位姊妹一齊準備好下一條晚裝裙,落手一齊幫我換衫,姊妹都話佢好幫得手,仲教曉佢地學識最快換晚裝的方法,完成每個妝後,姊妹話佢唔會在新娘房休息,而係會一直在場邊睇住我,確保我的化妝同髮型都keep得最靚,佢幫我完成迎賓的化妝後,自動自覺幫我的姊妹補妝,無加我錢,佢話有時間無所謂,我同老公講心聲的環節,佢驚我哭,預早比定紙巾伴娘,仲一早教定我抹眼淚的方法,避免我整花個妝出醜,總括黎講,我好幸運搵咗一個無得頂的化妝師,我知道好多新娘都同我當初一樣唔知點搵一個好的化妝師,如果大家有興趣參考我的化妝師,我樂意同大家分享的,始終我都係精心挑選過,應該可以幫大家慳返D錢同時間
回頂端
littlelaputa
XXX.XXX.148.26

發表發表於: Mon Jun 13, 2011 7:42 pm

can you pm me the contact of your MUA.
And hope to see your big day photos for your makeup and hairdo and your makeup trial photos if possible. thanks!
回頂端
francy
XXX.XXX.114.5

發表發表於: Tue Jun 14, 2011 12:15 am

can u pm me as well? thanks Smile
回頂端
Judywong618
XXX.XXX.103.167

發表發表於: Tue Jun 21, 2011 9:31 pm

已回覆妳們了
回頂端
lam c lai
XXX.XXX.136.4

發表發表於: Wed Jun 22, 2011 9:05 pm

can you please send me the contact of your make up artist. my e-mail address is claralailai@gmail.com (sorry...I am new here & don't know pm). Would like to see your wedding photo with make up & hair style if possible. Thanks a lot.
回頂端
kk--kk
XXX.XXX.66.148

發表發表於: Wed Jun 22, 2011 9:12 pm

可唔可以介紹俾我...thx
回頂端
totoro88
XXX.XXX.230.118

發表發表於: Thu Jun 23, 2011 8:44 pm

Can you send the info to me?

clara.wong8888@gmail.com

Thanks Very Happy
回頂端
ClaireBobo
XXX.XXX.243.32

發表發表於: Fri Jun 24, 2011 1:04 am

Can you please pm the info to me? Thank you very much.
回頂端
spegetti00
XXX.XXX.152.119

發表發表於: Fri Jun 24, 2011 5:29 pm

can you pm me the contact of your MUA.

thanks!
回頂端
Judywong618
XXX.XXX.38.209

發表發表於: Sun Jun 26, 2011 12:57 pm

己回覆妳們了!
回頂端