發表主題 回覆文章
Quie
XXX.XXX.87.162

發表發表於: Tue May 31, 2011 4:26 pm

廣告贊助 [隱藏]
由上年開始,身邊的朋友一個一個都接著結婚了。所以我都算是最近閱婚禮無數的人。朋友結婚,固然是好開心la。而我特別留言的目的是想同大家分享一下最近一次參加婚禮的感受!!

當天去到的時候,其實同以往的習慣差不多,在Foyer影相………出面所有的佈置都是以花為主,不過……又唔係好普通,個feel都唔錯的,仲有少少的花香味tim。而入到ball room,個feel就好鮮明。 一陣陣的花香﹑簡單的佈置﹑配合燈光的效果,令人有一種不可忽略的舒適感 (同我認識的新娘有相似的感覺)!! 正正因為呢一種的感覺,讓我同一齊去的朋友仔在當日玩得好開心,即使新人唔係可以經常陪我地,但是都有種時時刻刻同佢地好close的感覺。NICE~

我的結論是,只要佈置得與自己的感覺相符,就已經可以令賓客在當日盡情享受屬於你的party了!!

P.S.: 我特別拎咗當日佈置公司的資料,如大家有興趣的,可以話我知,我再SEND INFORMATION 俾大家。
回頂端
kumaann
XXX.XXX.122.93

發表發表於: Tue May 31, 2011 10:28 pm

請問可否send有關資料給我~
annchanoichi@yahoo.com.hk
thank you~
回頂端
Pooh113
XXX.XXX.158.181

發表發表於: Wed Jun 01, 2011 1:50 am

Can you please PM Me!!
回頂端
Take Me Home
XXX.XXX.43.22

發表發表於: Thu Jun 02, 2011 5:20 pm

please share and PM me.
many thanks~
回頂端
*monchichi*
XXX.XXX.60.181

發表發表於: Mon Jun 06, 2011 10:40 pm

can u pls PM more details? thanks!
回頂端
Happy_day
XXX.XXX.189.43

發表發表於: Tue Jun 07, 2011 12:47 am

請PM資料給我~
回頂端
Quie
XXX.XXX.87.162

發表發表於: Wed Jun 08, 2011 3:36 pm

已經SEND INFORMATION給大家了!!
回頂端
anna_chow
XXX.XXX.58.63

發表發表於: Wed Jun 08, 2011 9:06 pm

我都想要呀,可以send埋俾我嗎?
many many thanks~
kurashiki2002@yahoo.com.hk
回頂端
angelballball
XXX.XXX.26.198

發表發表於: Thu Jun 09, 2011 5:09 pm

請問可否send有關資料給我~
angeltok@msn.com
thank you~
回頂端
L@l@
XXX.XXX.138.89

發表發表於: Fri Jun 10, 2011 12:15 pm

Pls send details to me. Tks~
回頂端