發表主題 回覆文章
I am Coco
XXX.XXX.63.186

發表發表於: Sat May 14, 2011 7:37 pm

廣告贊助 [隱藏]
中環的外國名牌婚紗係好靚但要幾萬蚊訂做,真係唔係個個負擔得起。
好彩無意中俾我發現咗呢間樓上 Bridal Shop係歐洲boutique style
開咗幾個月D衫超乾淨、款又新
需然唔係勁多款,但婚紗件件都超靚完全係精選
簡單得嚟又型型地的A-line Mermaid款又有
隆重得嚟又young 又stylish的Ball Gown款又有
有幾款婚紗是訂滿珍珠立體花花,閃得嚟又唔娘
晚裝較少款,無乜公主Lolita款,鍾意簡單款的JM應該揀到。
我最怕金X及金XX道嗰D又閃爆又一嚿嚿的款 (纯粹個人喜好)
價錢唔係平到3、4千有10套的金X價
但絕對是中環的質素尖沙咀的價錢,又可以任轉款(呢樣最正),service又好,十分超值
佢地無擺expo又唔多廣告,所以鍾意外國簡單style的JM有興趣可留言或PM我要shop info。
回頂端
TELLMEWHY
XXX.XXX.182.77

發表發表於: Sat May 14, 2011 9:15 pm

Hi hi,

Can you PM the shop details and price list to me?

Many thanks!
WHY

I am Coco 寫到:
中環的外國名牌婚紗係好靚但要幾萬蚊訂做,真係唔係個個負擔得起。
好彩無意中俾我發現咗呢間樓上 Bridal Shop係歐洲boutique style
開咗幾個月D衫超乾淨、款又新
需然唔係勁多款,但婚紗件件都超靚完全係精選
簡單得嚟又型型地的A-line Mermaid款又有
隆重得嚟又young 又stylish的Ball Gown款又有
有幾款婚紗是訂滿珍珠立體花花,閃得嚟又唔娘
晚裝較少款,無乜公主Lolita款,鍾意簡單款的JM應該揀到。
我最怕金X及金XX道嗰D又閃爆又一嚿嚿的款 (纯粹個人喜好)
價錢唔係平到3、4千有10套的金X價
但絕對是中環的質素尖沙咀的價錢,又可以任轉款(呢樣最正),service又好,十分超值
佢地無擺expo又唔多廣告,所以鍾意外國簡單style的JM有興趣可留言或PM我要shop info。
回頂端
emman
XXX.XXX.223.68

發表發表於: Sun May 15, 2011 12:00 am

你好,

請pm 有關地點, 價錢資料給我.. 謝謝!
回頂端
anihta
XXX.XXX.62.168

發表發表於: Sun May 15, 2011 12:45 am

可否也PM 資料及 PRICE LIST 比我呢, thanks!
回頂端
speedie19
XXX.XXX.158.115

發表發表於: Sun May 15, 2011 1:26 am

Can you PM me the details? thx
回頂端
I am Coco
XXX.XXX.58.65

發表發表於: Sun May 15, 2011 12:48 pm

PM 咗俾你地啦 please check!
回頂端
Tammipanda
XXX.XXX.209.188

發表發表於: Sun May 15, 2011 5:50 pm

pls PM the shop details to me, thx.
回頂端
carman KK
XXX.XXX.92.180

發表發表於: Sun May 15, 2011 8:06 pm

Can u pm me ,Thx
Email: manman728girl@yahoo.com.hk
回頂端
chingching411
XXX.XXX.9.209

發表發表於: Sun May 15, 2011 9:37 pm

Can u pm me thanks. Email address: mailtochingching@yahoo.com.hk
回頂端
I am Coco
XXX.XXX.185.245

發表發表於: Mon May 16, 2011 12:46 pm

Ok, pls check pm or email. Thx
回頂端