發表主題 回覆文章
cherryhappy
XXX.XXX.36.161

發表發表於: Mon May 02, 2011 12:03 am

廣告贊助 [隱藏]
幾個月來參考過好多人意見(包括esdlife呢度朋友仔既分享, 真係要多謝大家), 又睇咗好多blog, 揀咗4個心水化妝師, 我見咁多人結婚, 好的化妝師實多人book, 所以我約晒4個化妝師用咗呢兩日假期試妝, 其實真係好攰, 估唔到試妝都咁攰, 今日終於confirm咗, 非常之開心, 雖然攰, 但見到化得我靚又自然, 最鍾意係化到我對眼好靚, 無晒黑眼圈, 我額頭d暗瘡印都無晒, 而且佢好快手好細心, 化妝前又幫我補濕, 連set頭前都會幫頭髮補濕, 佢好講究護膚, 教咗我好多, 價錢又合理, 加上佢呢兩個月有折, 我即時confirm咗, 而家我安心晒, 下一步要攪掂d晚裝, 聽日要努力!
回頂端
W_K
XXX.XXX.247.123

發表發表於: Mon May 02, 2011 8:37 pm

would u please pm me the details and prize??
thxxalott!~~ winkiek@hotmail.com
回頂端
manvy
XXX.XXX.224.160

發表發表於: Mon May 02, 2011 9:19 pm

可以pm我多d詳細資料ma....你try左邊4個化妝師...各有咩評價..?同埋最後揀左邊個....?thx呀...因我而家都似你之前嘅處境....好苦惱~~
回頂端
cherryhappy

發表發表於: Mon May 02, 2011 10:22 pm

覆咗妳地了
回頂端
SnowTea
XXX.XXX.55.208

發表發表於: Mon May 02, 2011 11:05 pm

can u also PM me the information of the 4 MUA u have tried and which one u have choose?
coz i am finding one for my Big day ar.......
thanks a lot!!!
回頂端
cherryhappy

發表發表於: Wed May 04, 2011 12:36 am

snowtea, 覆咗妳了
回頂端
tina tsoi

發表發表於: Thu Jun 16, 2011 10:15 pm

please pm me, thanks!
回頂端
瑪歌
XXX.XXX.129.198

發表發表於: Sun Jul 03, 2011 7:54 pm

你試左邊四個化妝師呢? 可唔可以分享一下??
回頂端
KINKINCHUN
XXX.XXX.192.139

發表發表於: Sun Jul 03, 2011 9:27 pm

可否給我資料....
kakinchun@gmail.com

THANKS A LOT.

kin
回頂端
Canroro
XXX.XXX.211.28

發表發表於: Sun Jul 03, 2011 10:39 pm

你試左邊四個化妝師同最終揀左邊個? Please send me more details, thanks! law.carol@hotmail.com
回頂端