發表主題 回覆文章
bobolam
XXX.XXX.36.161

發表發表於: Sat Apr 16, 2011 11:00 pm

廣告贊助 [隱藏]
上個月結婚, 而家每次睇返D相都好開心, 覺得自己好靚, 哈哈, 我老公都話我個化妝師化得好好, 其實之前參加表姐婚禮時已經諗住結婚要book佢化妝, 因為見到表姐個妝同頭都好靚, 從來未見過表姐咁靚, 之後表姐介紹比我, 一試妝就confirm咗, 佢真係化得好自然好靚, 我平日自己都有化妝, 對眼化極都唔精神, 佢好易就令我對眼精靈晒, 之後我仲介紹比三個朋友, 個個都confirm咗, 黎緊好多人結婚, 驚遲d book唔到佢, d朋友都讚佢化得好自然, 皮膚底妝好滑, 五官都標誌晒, 我結婚當日真係好趕, 又要回門又要註冊, 好彩佢化妝好快手, 以佢的收費有咁好的質素真係物超所值, 除咗化妝功力, 佢仲係用名牌化妝品, 而且佢好準時, 試妝同正日都早15分鐘就到咗, 夜晚佢幫我攪好個妝同頭後, 見有時間就好主動幫我d姊妹補妝, 佢話有時間幫得就幫, 無收我額外費用, 我知出面好多化妝師要收補妝費, 所以我真係覺得佢好好, 我真係好多謝佢!
回頂端
cherryhappy

發表發表於: Sat Apr 16, 2011 11:47 pm

please send me the details, thank you!
cherrywonghappy@yahoo.com.hk
回頂端
Jennyyiyi
XXX.XXX.250.193

發表發表於: Sat Apr 16, 2011 11:51 pm

Can you send me more detail too jennyyiyi@yahoo.com.hk
回頂端
bobolam

發表發表於: Sun Apr 17, 2011 3:24 pm

cherryhappy, jennyyiyi已給妳們資料啦
回頂端
小小玥
XXX.XXX.254.215

發表發表於: Mon Apr 18, 2011 9:53 pm

would you pls email the detail of MUA to me, thx!
lp72ariel@gmail.com
回頂端
case case
XXX.XXX.138.117

發表發表於: Mon Apr 18, 2011 10:24 pm

please pm me. thanks!
回頂端
lucky-cat
XXX.XXX.82.129

發表發表於: Tue Apr 19, 2011 1:50 pm

Pls PM the details and price to me. Thanks!!
回頂端
Cecisiu
XXX.XXX.67.28

發表發表於: Tue Apr 19, 2011 10:46 pm

Could you please PM me the details including price to me. Thanks!!
回頂端
tsewawa

發表發表於: Wed Apr 20, 2011 9:06 pm

可唔可以俾d資料我?
tsewawa99@yahoo.com.hk
回頂端
菲比尋羊
XXX.XXX.99.38

發表發表於: Thu Apr 21, 2011 3:33 pm

please pm me...thanks!~
回頂端