發表主題 回覆文章
yingleung
XXX.XXX.36.161

發表發表於: Thu Apr 14, 2011 8:37 pm

廣告贊助 [隱藏]
結婚年半前己努力籌備婚禮, 無非想有個圓滿的婚禮, 想做個靚新娘, , 試妝都試三個化妝師, 試婚紗同晚裝都精心挑選, 但係人算不如天算, 結婚前三日比間美容院攪到我敏感, 起紅點, 仲修到我堂眉好唔自然, 我喊左好耐, 真係好擔心, 打電話講比我個化妝師知, 佢好耐心安慰我同叫我send相比佢睇我敏感情況, 佢叫我唔駛擔心, 佢攪得掂, 我點會唔擔心, 以為呢d只係安慰說話, 結婚當日, 敏感好左少少, 但紅點仲好明顯, 我真係無晒心機, 以為實會做個醜樣新娘, 但係點知化妝後一粒紅點都見唔到, 好滑, 又唔厚粉, 好自然, 我先知化妝師唔係誇張唔係安慰我, set埋頭, 我照鏡見到自己個様先真正笑得出, 除咗化妝技巧勁之外, 佢仲好細心, 又不辭勞苦, 佢話因為我敏感皮膚較乾, 會易脫妝, 到酒樓要趕緊時間幫我落晒個妝, 再上過, 先會靚, 我見佢好快手, 見佢趕頭趕命, 我真係好多謝佢, 佢真係好真心幫我, 坦白講, 我真係好好彩, 佢收費唔貴但有咁好的服務, 婚禮當日個個都讚我靚, 無人發現我敏感, 我個婚禮先咁圓滿, 所以大家搵化妝師時除左注重化妝, 人品同職業操守都好重要, 仲有, 結婚前千期唔好試新美容產品, 我就係好例子
回頂端
carmensin
XXX.XXX.10.95

發表發表於: Thu Apr 14, 2011 11:19 pm

真係登你開心,可唔可以提供化粧師聯絡資料及價錢給我呀!carmensin39@yahoo.com.hk
多謝 Very Happy
回頂端
yingleung

發表發表於: Sat Apr 16, 2011 10:51 am

已經覆左妳, 祝妳做個靚新娘啊!
回頂端
cherryhappy

發表發表於: Sat Apr 16, 2011 11:52 pm

please send me the details, thank you!
cherrywonghappy@yahoo.com.hk
回頂端
yingleung

發表發表於: Sun Apr 17, 2011 3:36 pm

cherryhappy, 已覆妳了
回頂端
小小玥
XXX.XXX.254.215

發表發表於: Mon Apr 18, 2011 9:52 pm

would you pls email the detail of MUA to me, thx!
lp72ariel@gmail.com
回頂端
case case
XXX.XXX.138.117

發表發表於: Mon Apr 18, 2011 10:25 pm

please pm me. thanks!
回頂端
Cecisiu
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Tue Apr 19, 2011 1:42 pm

可唔可以提供化粧師聯絡資料及價錢給我呀!skm516@yahoo.com
多謝!
回頂端
lucky-cat
XXX.XXX.82.129

發表發表於: Tue Apr 19, 2011 1:45 pm

Pls PM the details and price to me. Thanks!!
回頂端
yingleung

發表發表於: Tue Apr 19, 2011 9:47 pm

case case, lucky-cat, Cecisiu, 小小明已回覆妳們
回頂端