發表主題 回覆文章
happyjoy
XXX.XXX.156.10

發表發表於: Wed Mar 23, 2011 4:46 pm

廣告贊助 [隱藏]
請問有無姊妹o係旺角始創中心"譽宴”擺酒?
3月o個時去左婚紗展, 睇到佢地個”發佈會”, 好似幾OK咁喎, 見到洪天明同周家蕙行show, 睇佢地d場地相, 感覺都幾grand, 比一般酒樓high class好多, 我比較prefer旺角店, 因地點方便d…
前兩日上左佢地旺角店睇實景, 我幾like西式o個個, 感覺幾elegant, 個backdrop都唔錯, 自己唔洗再點搞野, 但我男友屋企就比較想中式, 依家都15/16, 我地諗住出年年尾擺, 所以都搵緊d資料, 不過佢地d staff都好有心機解釋, 我勁問問題佢地都仲好有禮貌, haha Laughing
請問有無擺過o既姊妹比o下意見?? thx Very Happy
回頂端
宜蘭小白兔
XXX.XXX.80.109

發表發表於: Sat Mar 26, 2011 2:38 pm

Hi,

我都係book左太子始創間譽宴, 我就揀左西式個場, 個backdrop係幾靚, 感覺幾grand, 自己唔駛再花錢搞。我都去過佢四樓中式個場, 其實都唔錯呀, 一啲都唔娘, 比起出面啲中式場靚, 因為佢用紅色玫瑰花襯托又OK喎, 個台都OK.

果時招呼我地個sales都幾有禮貌啦。 不過我都有少少擔心, 因為始終譽宴呢個brand係新的, 雖然佢前身係彩福, 但唔算太多人係譽宴擺過酒, 所以我都想聽多啲人地的意見。
回頂端
happyjoy

發表發表於: Sun Mar 27, 2011 2:03 pm

今朝約左未來奶奶出始創譽宴飲茶, 諗住同佢黎睇下個場, 真係俾我估中哂...佢好中意中式紅色4/f個場!!佢覺得紅色ge佈置始終保留一d傳統ge婚禮感覺, 咁先似擺酒!! 仲話婆婆實中意..所以我諗我ge決定可能會有變都lu... Wink
回頂端
happyjoy

發表發表於: Wed Apr 06, 2011 3:04 pm

我同我bb訂左旺角譽宴4樓個中式廳喇~安落哂=v= 酒席搵左喇!!!!!!
下一part真係要搵WP幫下手喇...假手yu人...唔洗煩...各位sisters有冇介紹ah???? 知唔知U-Weddings d WP好唔好ga?
回頂端
babybabyboy^///^~
XXX.XXX.149.148

發表發表於: Wed Apr 06, 2011 4:46 pm

happyjoy 寫到:
我同我bb訂左旺角譽宴4樓個中式廳喇~安落哂=v= 酒席搵左喇!!!!!!
下一part真係要搵WP幫下手喇...假手yu人...唔洗煩...各位sisters有冇介紹ah???? 知唔知U-Weddings d WP好唔好ga?

hello~我係BOOK尖沙咀店架~~
你有無U-WEDDINGS的婚紗相呀??
我好快就去影了~大家可以交流下~~

你都可以來我地條link到交流下的~我地個到好靜~
Confused
回頂端
happyjoy

發表發表於: Wed Apr 06, 2011 8:32 pm

我未映呀...諗住三個月後先映...Keep fit同做下Facial先 Wink 最佳狀態ma!!!! 你le? 幾時映ah?
回頂端
happyjoy

發表發表於: Mon Apr 11, 2011 4:55 pm

前日同伴娘Ivy去左u-weddings地鋪8下~一入到去, 佢知道我訂左酒席, 好似VIP咁招呼我地, 我睇左pre-wedding果套sample**唔錯唔錯***免費送ge....我俾120分*d相映得幾靚!!!

U-WEDDINGS.jpg  Filesize: 45.78 KB  瀏覽次數: 17377 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
路小雨
XXX.XXX.168.62

發表發表於: Wed Apr 13, 2011 4:17 pm

may i ask is there any min charge for MK branch?
The date i wanna book only have the chinese style~ but i am interested in the western one.... Sad

Thanks~ ^^
回頂端
yukichu

發表發表於: Thu Apr 14, 2011 1:39 pm

我同我未來老公都睇左始創中心中底同西式呀, 幸運我地選個日子兩個場都有.因為都驚比人BOOK 左.所有今日決定左係中式廳舉行我同老公仔一生人一次的婚禮呀. 我真係好鍾意佢地個中式廳,因為紅玫瑰花主題好突別,可能身邊結婚既朋友都喜歡西式..去飲得多..我想自己個個突別D.同埋出邊好多都係米白色為主...我件婚沙已經係白色..想點呀... LOL 哈哈哈 好開心. 今晚就同老公仔去落訂,勁驚比人擰左我個日子呀~ 哈哈哈 要快過人地~ XD

yukichu 在 Fri Apr 15, 2011 12:52 pm 作了第 1 次修改
回頂端
happyjoy

發表發表於: Fri Apr 29, 2011 4:17 pm

係咪已經訂左la??多d一齊上黎交流下啦......
我最近去左廣州,睇d BD用既野,真係好平,d款又多,搞到唔夠時間睇! Rolling Eyes 不過搭車一來一回都好花時間,如各位JM想去真係要預多dd時間 Laughing
回頂端