發表主題 回覆文章
豬仔嘜
XXX.XXX.189.40

發表發表於: Fri Dec 17, 2010 1:15 pm

廣告贊助 [隱藏]
7月時o係煌府book o左擺酒,所以有一張希臘女神既free coupon. 本來同呢度好多姊妹一樣,心大心細唔知去唔去影好,但最後十月去o左book,24/11就有得影。
開頭佢都有問我地轉唔轉plan,但我最後都冇加到錢upgrade,跟住佢地都好nice咁繼續幫我安排。
其實明知自己o個張係free coupon,所以一直都無好大期望。到o左fitting o個日,揀衫時有d衫o係free coupon唔揀得既,咁我都理解既,反正都只係兩套衫,無所謂啦! 最後都試o左十幾套,攪到人地收工先走,但佢地好nice,完全冇黑面。
到o左影相o個日,幫我化妝o個個係Tiffany,影相既係阿優同佢既助手阿興。 佢地都好俾心機幫我化妝同影相,完全無因為我係free既就馬馬虎虎,Tiffany幫我化個妝好靚呀,眼細既我化完妝後隻眼大o左一倍呀。d朋友個個都話靚,仲好過我去日本俾錢影pre-wedding o個陣。阿優同阿興成個攝影過程都好nice同professional。真係值得一讚呀!
之前見有人話希臘女神得一個攝影師,但我影o個日,都有另一對新人一齊影喎~~
到o左o岩o岩o個個星期三去揀相,雖然我個plan只得12張相,但o個日負責既sales大zoe都無迫我地加相,成個過程都係由我地自願咁去決定值唔值得加。最後我地只係加o左三張相同upgrade o左一d item。雖然用多o左三千蚊左右,但因為覺得影得靚都值得保存,所以都唔介意。仲好開心咁離開。
拎住free coupon都有咁既服務同質素,真係喜出望外。我諗佢地都相信口啤係好緊要,所以各位朋友不妨去了解一下,考慮一試。
回頂端
Littlerainy
XXX.XXX.107.242

發表發表於: Sun Dec 26, 2010 12:10 am

我明天去影呀^^都係之前用煌府Coupon再加左少少錢up左~
睇你既experience都幾好喎~~~
回頂端
Carrie Chun
XXX.XXX.91.189

發表發表於: Sun Dec 26, 2010 11:11 pm

我都有呢張free coupon 呀, 都諗緊去唔去影, 因為又想去日本 or 台灣影相, 聽完你咁講, 我都想去試下
請問你係影室內定係室外景架?
你地係咪去左日本影相? 覺得好唔好呀?
可唔可以send d 資料比我睇下呢?
thanks~
回頂端
豬仔嘜

發表發表於: Mon Dec 27, 2010 11:44 am

我O個日係O係佢舖頭地下既STUDIO影,有園林景同室內景。日本影可能始終資源有限,唔似得O係香港咁成個化妝室,只係個化妝師由香港帶D工具去,O係酒店房幫我化,所以化得麻麻。就係咁,攪到我忍唔住又BOOK O左出年三月去台灣影。 所以希臘女神呢攝,本來真係貪得意架咋。可能唔好抱咁大期望,反而仲有驚喜啦~~咁當兩個人既一D回憶囉! 你地如果影完,上黎分享下丫!! 希望你地都影得開心又靚靚啦~
回頂端
Carrie Chun
XXX.XXX.91.189

發表發表於: Tue Dec 28, 2010 9:47 pm

我都有fd 去2月台灣影相呀, 佢又係有呢張coupon架
你睇左希臘女神 同日本d相未呀?
睇左既話都分享下呀
回頂端
豬仔嘜

發表發表於: Sun Jan 02, 2011 12:11 pm

相已經揀O左喇,因為O係日本影既係全部外景,香港既全部室內影,所以好難比較。我覺得兩個攝影師都影得好。日本佢會FOCUS成個景既構圖,畢竟去到咁遠,如果人地睇唔出個背景係日本,咁就唔使山長水遠咁去啦。 而O係香港,因為地方有限,FOCUS就會多D O係個人度。同埋我覺得室內打燈好緊要,因為一打得唔好,就好包包面喇~~ Carrie咁你會唔會去希臘女神影呀?
回頂端
MARRY2
XXX.XXX.42.218

發表發表於: Wed Mar 02, 2011 4:00 am

可否SEND D 相來看看架?
回頂端
D.Lam
XXX.XXX.102.107

發表發表於: Thu Mar 03, 2011 11:00 am

我都有張由Jockey Club 送的 Beauty Hera Coupon.
原本無打算用,見到comments 唔錯,咁又試得過wor
反正送埋簽名布而我自己join 咗另一間的Pre-wedding package又無包
回頂端
Usahana717
XXX.XXX.101.232

發表發表於: Mon Mar 07, 2011 1:50 am

有無人想要希臘女神COUPON? 可用其他COUPON和我交換/購買...
回頂端
HenRi
XXX.XXX.155.229

發表發表於: Mon Mar 21, 2011 1:14 pm

Usahana717 寫到:
有無人想要希臘女神COUPON? 可用其他COUPON和我交換/購買...

How about Monalisa free coupon exchange?
Pls pm me if you are interested in.
回頂端