發表主題 回覆文章
Cin*Cin*
XXX.XXX.229.242

發表發表於: Thu Nov 18, 2010 1:45 pm

廣告贊助 [隱藏]
我今年12月結婚la.... 好多人都話要減肥, 我本身就唔係咁睇la, 直至做完6月body check 之後就決心要減肥, 我keep 住都有食野, 無節食, 無食任何減肥藥

我由6月gei 150磅減到8月gei 130磅, 而家仲keep 住係130附近, 有時仲跌穿130tim, 減肥過程仲改善左我gei 便秘tim, 而家連胃腩同肚腩都無埋, 之前5月去試婚紗晚裝都要用塊布遮住個拉鍊位, 因為拉唔落......

到10月中去到試gei 時候, 我全部衫gei 拉鍊都拉到ar<- 未fitting, 唔使用布, 超開心ar!!!! 仲有gei 係連pat pat 同手臂都幼左, 個人薄左, 男朋友都話好攬左, 自信出返哂黎!!!! Razz

有興趣gei 可以PM 我, 又或者send email: pig1_small@hotmail.com
回頂端
konayami
XXX.XXX.212.86

發表發表於: Fri Dec 03, 2010 4:52 am

可以話我知方法嗎??thx~
回頂端
Cin*Cin*
XXX.XXX.192.80

發表發表於: Sat Dec 04, 2010 2:17 pm

我由8月減到130磅之後, 而家一路keep 住無反彈之餘, 比以前食得更多野.....

你俾你d資料我, 我email 覆你la, 好似你身高, 體重, 想減幾多, 因為每個人體質唔同, 所以要用唔同方法減ga!!
回頂端
purpleking
XXX.XXX.10.251

發表發表於: Wed Dec 08, 2010 8:48 am

我想知,請pm俾我

Cin*Cin* 寫到:
我今年12月結婚la.... 好多人都話要減肥, 我本身就唔係咁睇la, 直至做完6月body check 之後就決心要減肥, 我keep 住都有食野, 無節食, 無食任何減肥藥

我由6月gei 150磅減到8月gei 130磅, 而家仲keep 住係130附近, 有時仲跌穿130tim, 減肥過程仲改善左我gei 便秘tim, 而家連胃腩同肚腩都無埋, 之前5月去試婚紗晚裝都要用塊布遮住個拉鍊位, 因為拉唔落......

到10月中去到試gei 時候, 我全部衫gei 拉鍊都拉到ar<- 未fitting, 唔使用布, 超開心ar!!!! 仲有gei 係連pat pat 同手臂都幼左, 個人薄左, 男朋友都話好攬左, 自信出返哂黎!!!! Razz

有興趣gei 可以PM 我, 又或者send email: pig1_small@hotmail.com
回頂端
ngpizza
XXX.XXX.42.238

發表發表於: Wed Dec 08, 2010 11:31 pm

我本身手臂,胃腩,pat pat 肚腩同好肥!pm我
回頂端
Cin*Cin*
XXX.XXX.229.242

發表發表於: Fri Dec 10, 2010 1:56 pm

已經pm 左你地la!!!
回頂端
Kuromi Kuromi Kuromi
XXX.XXX.21.245

發表發表於: Fri Dec 10, 2010 4:23 pm

can you PM the menu to me?
回頂端
fungfu
XXX.XXX.192.6

發表發表於: Wed Dec 15, 2010 2:41 am

唔知可以keep幾耐
回頂端
clockwise
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Wed Dec 15, 2010 2:42 pm

我想知道呀
回頂端
neverland
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Mon Dec 20, 2010 2:21 pm

唔知可以keep多久.
回頂端