發表主題 回覆文章
haha yu
XXX.XXX.127.93

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 1:26 pm

廣告贊助 [隱藏]
係上2個星期我終於去左影婚紗相了.....當日心情好緊張,,雖然天氣寒冷.........我地去左3個影點到攝影......(其實之前開會果陣先經傾好曬了,但我地當日先記得原來有一個影點係好想去,,,所以之後就改了路程,,但真係要多謝Miracle的配合)~之後我地去影樓影完後就出發到外景影......攝影c會較你點擺姿勢.....(其實係因為我同男友小影相),,同埋距地好好笑容好親切.....大家玩到好似一家人咁!!因為我著住件大拖尾係石澳影相....其實我自己覺得好麻煩,,因為條拖尾實在太長,,,但影婚紗相如果無件拖尾婚紗我又覺得好似失缺左d野.....但幸好有助手pink幫手,,所以都比較方便.....到左今日我睇反d相.....我都感受到個過程!真係好玩得開心好快樂!thank you!!重有我要在此多謝埋化妝c,,,距真係化得好靚同埋d頭 set得好好,,,,,我d朋友睇完d相都話喜出望外......我自己睇完都係.......我同老公都好鐘意這套相......

多謝你Miracle Production Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
回頂端
小女孩may
XXX.XXX.21.228

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 1:29 pm

would you send the details to me ??

ty951@hotmail.com
回頂端
miss queen
XXX.XXX.16.16

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 2:41 pm

plz pm me?

rita82d@hotmail.com
回頂端
king ko~~
XXX.XXX.123.2

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 3:39 pm

pls send me .........................info
回頂端
小可愛之曲
XXX.XXX.123.7

發表發表於: Tue Nov 02, 2010 12:56 pm

我係網上面都睇過這公司攝影的作品.....都幾靚....其實講句真心話我上次去會展見到距地設計的作品,,我見到幾靚咁,,所已反到屋企咪上網睇下距地的作品......真係好靚 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

plz pm me!!
回頂端
penly chan
XXX.XXX.21.210

發表發表於: Tue Nov 02, 2010 4:12 pm

plz pm me.........

see the information to me too

jenny76wi@hotmail.com
回頂端
Bobb
XXX.XXX.120.94

發表發表於: Tue Nov 02, 2010 9:18 pm

pls email me the info, tks! Very Happy

Bobb 在 Thu Jun 23, 2011 11:58 pm 作了第 1 次修改
回頂端
mayLee@J
XXX.XXX.115.36

發表發表於: Wed Nov 03, 2010 2:07 pm

please pm the detail. many thanks
回頂端
小雲同小吉好重要
XXX.XXX.21.67

發表發表於: Thu Nov 04, 2010 2:17 pm

小可愛之曲 寫到:
我係網上面都睇過這公司攝影的作品.....都幾靚....其實講句真心話我上次去會展見到距地設計的作品,,我見到幾靚咁,,所已反到屋企咪上網睇下距地的作品......真係好靚 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

plz pm me!!

係wo....我當日都好似你咁!我現家等緊d整成品.....如果靚我老公講過話會整多4-5本就係結婚當日比客人睇~~
回頂端
小心人上
XXX.XXX.8.83

發表發表於: Wed Nov 10, 2010 1:02 pm

pls pm the contact and info ,thank you.............

giyu875@hotmail.com
回頂端