發表主題 回覆文章
candyandandy
XXX.XXX.35.137

發表發表於: Mon Jan 31, 2011 5:22 pm

廣告贊助 [隱藏]
影相果日+之後一日,就住TI wedding幫我book果間

其餘日子我都係住東橫Inn,係下面個網度book
http://www.toyoko-inn.com/china/

幾多錢就視乎你簡邊間分店喇!我果間 6980yen

Foen 寫到:
candyandandy 寫到:
Foen 寫到:
Hihi~
我15號影呀~ 12月已經試咗衫啦~
係呢,你地book咗機票同酒店未呀???

你好,我19號影呀!
上個月我男友就係亞洲萬里通度換左機票,
不過唔夠分只換得一張....=.=
所以我自己果張就找朋友幫我買!
之後book左東橫Inn 酒店

咁快book咗酒店機票啦啦!我仲未plan個行程呀…
東橫Inn幾錢?你係邊度book ga?
回頂端

發表發表於: Mon Jan 31, 2011 5:25 pm

Philip Cocu 寫到:
Foen 寫到:
Foen 寫到:
Hihi~

你好,我19號影呀!

我16號影, 機票我都book左CX, $2920 + tax 一位, 你可以叫Ti-Wedding幫你book都得, 佢地話有d客搵佢地幫手book機票!

輕井澤o個邊就reserve 左東橫Inn, 係TI Wedding幫我地reserve, 記得好似係HK$8190 一晚, 你叫TI Wedding 幫手reserve 就得, check-in 時才做payment

你架航班係CX邊班?wow,$2920 + tax 一位,好抵,
係咪買2張機票先做到呢個價?
你係咪一早買左機票架喇??
回頂端
Foen
XXX.XXX.141.142

發表發表於: Tue Feb 01, 2011 1:46 am

Philip Cocu 寫到:
Foen 寫到:
Foen 寫到:
Hihi~

你好,我19號影呀!

我16號影, 機票我都book左CX, $2920 + tax 一位, 你可以叫Ti-Wedding幫你book都得, 佢地話有d客搵佢地幫手book機票!

輕井澤o個邊就reserve 左東橫Inn, 係TI Wedding幫我地reserve, 記得好似係HK$8190 一晚, 你叫TI Wedding 幫手reserve 就得, check-in 時才做payment

CX $2920 +tax 咁平???
Shocked
回頂端
Philip Cocu
XXX.XXX.202.154

發表發表於: Fri Feb 04, 2011 11:58 pm

係呀, 一月初訂, 二人同行價, 係網上訂, 已經做哂full payment, 剛剛上網睇番, 已經冇呢個價, 好彩訂得早, 現在search緊東京訂邊間酒店好......又要平, 又要安全, 又要近JR Rolling Eyes
回頂端
Emily&Kennedy
XXX.XXX.33.65

發表發表於: Sat Feb 19, 2011 10:28 pm

你地好呀!
我都係2011年4月16日影架...
我都訂晒酒店+機票..都係package book架..
我會早0的去日本玩同埋之後都會留多幾日....

你地準備成點呀?
我都好緊張呀!!!
諗緊0的頭飾同埋髮型呀!!!
仲有你地會唔會自己帶個絲花花球去影相呀?
你地會帶咩野去做pops呀??

仲有邊個係4月16日影架??
大家傾下點準備呀!! hehe!!!!
回頂端

發表發表於: Mon Mar 14, 2011 4:45 pm

日本地震,相信大家都有動搖過去日本影相既諗法!

我仲15,16緊好唔好照去!!!

唔知你地又點樣呢??
回頂端
amywwy
XXX.XXX.95.239

發表發表於: Mon Mar 14, 2011 7:23 pm

而家重可能有輻射...,日本預測呢一個月有機會再發生七點以上地震,我都唔知重去唔去好
回頂端
AlexChu
XXX.XXX.92.164

發表發表於: Mon Mar 14, 2011 8:44 pm

I have called tiwedding to ask their contingency plan...
thought that they will postphone it or change place or have other choices for us...but they said things will be as scheduled

How to do
回頂端
傻Kit Kit
XXX.XXX.92.187

發表發表於: Mon Mar 14, 2011 9:55 pm

他們只說如期進行,唔通真係搵命博?點解佢地唔比其他建議我地呢?其實佢地D工作人員都有危險嫁,又地震,輻射...無奈呀...
回頂端
AlexChu
XXX.XXX.92.164

發表發表於: Mon Mar 14, 2011 11:12 pm

無奈接受?
回頂端