發表主題 回覆文章
DAvyLEE
XXX.XXX.153.115

發表發表於: Sun Jun 24, 2012 1:34 pm

廣告贊助 [隱藏]
如果一星期先見1/2次 就更加將D時間用黎對對方好 唔係用黎傷感情
回頂端
SHINA
XXX.XXX.5.74

發表發表於: Thu Sep 27, 2012 4:13 pm

安排多d野俾自己做啦, 等自己生活都充實d
唔可以比個男人覺得你好得閒, 成日等住佢
咁樣佢會有壓力,, 又會覺得你唔矜貴
擴闊自己既生活圈子, 增加自信,
到時佢擔心你會比人追左去, 就錫你都黎唔切啦!
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.113.229

發表發表於: Sat Sep 29, 2012 5:39 pm

SHINA 寫到:
安排多d野俾自己做啦, 等自己生活都充實d
唔可以比個男人覺得你好得閒, 成日等住佢
咁樣佢會有壓力,, 又會覺得你唔矜貴
擴闊自己既生活圈子, 增加自信,
到時佢擔心你會比人追左去, 就錫你都黎唔切啦!

嗯! 女性都要有自己既空間.
回頂端
TM225
XXX.XXX.182.12

發表發表於: Fri Oct 17, 2014 10:38 am

shakira 寫到:
佢係做出版業果d, 成日趕deadline, 有時朝早4,5點仲係公司... (心痛><)
初初一齊果陣好唔慣, 有時問多佢兩句佢會覺得我check住佢...
但而加一齊耐左, 都習慣左同埋體諒佢辛苦, 會更珍惜相處既時間~ Embarassed

我男友都試過笑住半認真話我check他,因為我問他最近忙咩。我笑笑口收線後,我無再主動打過一次比他,他問我忙咩我都唔會正面答,直至他嬲我先會話他『你check我?』哈哈
回頂端
Janet200827
XXX.XXX.68.24

發表發表於: Fri Nov 28, 2014 3:49 pm

搵D興趣做
回頂端
特師奶
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Apr 01, 2021 1:25 pm

其實我覺得雙方都要有自己生活嘅 如果100% all in 落段感情到 會冇左自己 所以我覺得你咪搵下自己嘅興趣囉 最緊要大家個步伐係一致 得閒俾啲有用嘅意見 互相扶持咁 同埋要尊重同體諒對方囉 Rolling Eyes

好似我老公咁 佢係做IT嘅 前排係咁話公司啲security system好差 設備好唔完善咁 又話公司冇裝到enterprise cloud computingcloud computing Sad
咁我就即刻上網睇下有冇啲related resources啦 搵左啲資料關於global mpls vpnprivate network servicessd wan solutionssd wan network Laughing

佢建議左公司裝呢啲system 做野效率都高左 又多左時間陪我 Razz
回頂端
sitick
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu Apr 01, 2021 4:53 pm

搞下生意囉
而家中小企業貸款好簡單姐
唔好咁悶 貿易融資 receivables financing trade finance debt factoring
回頂端