發表主題 回覆文章
氣so妹
XXX.XXX.21.153

發表發表於: Wed Oct 06, 2010 10:25 am

廣告贊助 [隱藏]
我想問下miracle production係咪次次都有擺展覽(會展or九展),,,我行過幾次每次行到一間黑布做底的設計....之后又見到掛滿海報的風格,,,真係好有電影感.....但每次都行吳到入去個攤位到,,實在太多人,,只好站在出面羅相簿黎睇.......其實我有幾個朋友都睇過幾間公司,,個個都好鐘意......所以我想問下這公司今次九展擺吳擺?因為我林住九展去join距地個plan....
回頂端
kelly o.o
XXX.XXX.27.2

發表發表於: Wed Oct 06, 2010 10:36 am

哈哈=]]氣so妹,,睇黎我地係同道中人=]]我們也比較喜歡電影感重的設計,,我起從也是比這公司的設計風格吸引到~~我話你知la,,,距地每次expo同九展都會去嫁,,你放心吧!!不過聽距地講d期開次炸炸地,,所以你地係就快,,因為我個fd前星期先join左距地個plan!!
如果有咩吳明再問我牙~~~嗯 Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
回頂端
晨妹
XXX.XXX.115.222

發表發表於: Wed Oct 06, 2010 11:30 am

please send me more details.

pw12@hotmail.com

Thank you.
回頂端
小雲同小吉好重要
XXX.XXX.123.246

發表發表於: Tue Oct 12, 2010 11:35 am

kelly o.o 寫到:
哈哈=]]氣so妹,,睇黎我地係同道中人=]]我們也比較喜歡電影感重的設計,,我起從也是比這公司的設計風格吸引到~~我話你知la,,,距地每次expo同九展都會去嫁,,你放心吧!!不過聽距地講d期開次炸炸地,,所以你地係就快,,因為我個fd前星期先join左距地個plan!!
如果有咩吳明再問我牙~~~嗯 Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

係牙,,我前幾日去9展見到距地推出左一個特色video~~拍得勁靚!我現家都林緊join吳join,,如果我有此video,,我個婚禮一定會好難忘的!!期待中~~
回頂端
Cat yiu411
XXX.XXX.27.2

發表發表於: Wed Oct 13, 2010 4:53 pm

Can send the info to me pls?
thanks

Email:mk67890@hotmail.com Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
回頂端
koko chan
XXX.XXX.8.116

發表發表於: Fri Oct 15, 2010 1:38 pm

plz pm me~~koko1678@hotmail.com
我想要詳細資料!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
回頂端
so me~~
XXX.XXX.123.38

發表發表於: Fri Oct 15, 2010 2:04 pm

Can send the info to me pls?
thanks

plz pm me~~~~~~~~~~thank you!
回頂端
rita如
XXX.XXX.16.100

發表發表於: Sat Oct 16, 2010 12:22 pm

Please send me the info :

rita12@hotmail.com

Thanks
回頂端
bb cm
XXX.XXX.16.130

發表發表於: Sat Oct 16, 2010 3:52 pm

plz pm me~~~noddy1234@hotmail.com
回頂端
kiwi wong
XXX.XXX.47.191

發表發表於: Sun Oct 17, 2010 7:32 pm

i feel interested Smile
Plz PM me for details heee
回頂端