發表主題 回覆文章
betty818
XXX.XXX.218.67

發表發表於: Mon Aug 16, 2010 12:31 am

廣告贊助 [隱藏]
有無姊妹join 咗cool wedding 影10月九寨溝呀?

楓葉真係好吸引. 我同男朋友都like. 不過又好似好趕.

我依家仲考慮緊, 可唔可以比啲意見我呢? 唔該吖!! Wink
回頂端
R & I
XXX.XXX.145.27

發表發表於: Mon Aug 16, 2010 4:00 pm

我係舊年跟cool wedding 影九寨秋天. 我哋影得好開心同埋好鍾意啲相呀!!!

我仲介紹咗啲朋友join cool wedding. 有啲就快出發.

你考慮啲咩呀? 如果你鍾意就快啲搵佢地啦!
回頂端
kakabenben
XXX.XXX.101.39

發表發表於: Tue Aug 31, 2010 10:19 pm

我剛剛join咗影九寨溝秋天,
唔知要有咩準備呢?好似好快就到喇!
回頂端
tina&ming

發表發表於: Thu Sep 02, 2010 11:20 pm

haha... 我都係影九寨溝.
回頂端
betty818
XXX.XXX.175.6

發表發表於: Wed Sep 08, 2010 4:58 pm

近排好忙, 無時間上來. 原來咁多姊妹join 咗影九寨溝. 哈哈...
回頂端
tina&ming

發表發表於: Fri Sep 24, 2010 1:10 am

好開心呀... 今日終於有時間去coolwedding 做briefing.
佢地對d 景點好熟悉, 講得好詳細.
我嘅問題解答晒喇....
最後我加咗一套衫. 男朋友諗都唔諗就比錢.仲話廢事我去到成都後悔. Laughing
其他姊妹你地有無加呀?
回頂端
betty818

發表發表於: Sun Sep 26, 2010 11:36 pm

我都加咗夜景同1 套衫呀, 你仲預備咗d咩呀??....
回頂端
mingcc
XXX.XXX.128.194

發表發表於: Tue Sep 28, 2010 10:51 am

我見到九寨溝影紅葉好靚啊 !
但係而家join 會唔會太趕呢 ? 11月都仲會有紅葉嗎 ?
而九寨溝的package 是多少呢 ?
可否給點意見 .

thx
回頂端
kakabenben

發表發表於: Wed Sep 29, 2010 11:47 pm

mingcc 寫到:
我見到九寨溝影紅葉好靚啊 !
但係而家join 會唔會太趕呢 ? 11月都仲會有紅葉嗎 ?
而九寨溝的package 是多少呢 ?
可否給點意見 .

thx

我勁鍾意紅葉...
好似十月尾好d, 不過你可以call 佢地問吓, 費事講錯啦.
不過我1/11影. hehe...
回頂端
iamKaty
XXX.XXX.40.123

發表發表於: Sat Oct 02, 2010 1:23 am

想問你地在 10月影九寨"kau" 係早幾耐已經 book ga? Rolling Eyes

我同 bf 都想明年10月影,依家book好似太早,但遲左book又擔心book唔到, 煩惱中~ >.<
回頂端