發表主題 回覆文章
tiffanylo1031@yahoo.com.hk
XXX.XXX.54.155

發表發表於: Fri Oct 29, 2010 12:41 am

廣告贊助 [隱藏]
can u pm me thank u tiffanylo1031@yahoo.com.hk
回頂端
bebestar
XXX.XXX.196.89

發表發表於: Fri Oct 29, 2010 11:28 am

Pls email to me Tks!
bebestar11@yahoo.com.hk
回頂端
bicycle
XXX.XXX.225.34

發表發表於: Mon Jan 03, 2011 12:52 pm

可以給我有關資料嗎??thanks
my email address: bicycle3@yahoo.com
回頂端
Little Boo
XXX.XXX.241.226

發表發表於: Wed Jan 05, 2011 3:16 pm

呢間嘢(love creative)冇乜服務態度可言囉~
落訂前都算好聲好氣,落訂後仲發晦氣兼CUT線,上個月初落咗訂,到今日(08/12)都未追到個稿(張單寫明2-3星期),仲要俾人CUT線,個CARMEN仲要拖完又拖都未俾稿(成日話俾多兩三日),追佢又晦氣仲發爛渣,咩意思先﹖
我只係想追番個稿,佢仲要串我話如果唔夠時間比佢, 到時鈎出黎唔靚又要改就仲麻煩﹗
我想講咁耐都俾唔到稿,你畫到識飛都冇用啦﹗
想JOIN佢真係要諗清楚,真係貼錢買難受﹗﹗﹗

當我追到個稿,個CARMEN依然係態度惡劣,期間我改咗幾次份稿,已經越改越火,越改越嬲,次次都係趕住收線,又唔睇清楚人地改咩,又話人地冇講(E-MAIL寫得清清楚楚),之後又唔記得,到咗改好晒,之前落訂前已經講明要攞番個原稿出去做紙板,點知依家又話要番AI要俾錢,只可以俾JPG(因為放唔到大),仲賤到爆話:你攞番黎呢度做咪得囉﹗真係賤到冇人有,係你地自己講話會俾番個原稿我(係可以做紙板),我先落訂,結果係佢想屈我响呢間黑店度造埋個紙板,我未受夠氣咩﹗真係超級黑店,你攞幾多奬都冇用啦啦﹗咁取巧﹗仲貼錢買難受﹗
回頂端
harmony ho
XXX.XXX.157.186

發表發表於: Wed Jun 01, 2011 10:10 pm

好靚呀~
can you send me the information?
manghohk@yahoo.com.hk
回頂端
Joannec
XXX.XXX.117.53

發表發表於: Wed Jun 01, 2011 11:27 pm

can u pm me more details? thanks
回頂端
Smallcarcarman
XXX.XXX.138.52

發表發表於: Thu Jun 09, 2011 12:16 am

Can you send me the details?
Thanks.

smallcarcarman@yahoo.com.hk
回頂端
Daydream_Cherry
XXX.XXX.201.246

發表發表於: Sat Jul 09, 2011 2:15 am

pls email me for details:
daydream_cherry@hotmail.com

thanks~~~~~~~~
回頂端
cici siu
XXX.XXX.172.219

發表發表於: Sat Jul 09, 2011 3:37 pm

您好,覺得你的貼挺漂亮的,請問可否把價錢和地址詳情發給我,謝謝!

Email 是 sophiasiu2009@gmail.com
回頂端
agneslo
XXX.XXX.22.79

發表發表於: Sat Jul 09, 2011 5:43 pm

pls email to me....
回頂端