發表主題 回覆文章
tommyyu76
XXX.XXX.132.178

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 12:06 am

廣告贊助 [隱藏]
可唔可以email detail比我呀!
Thx a lot!

tommyyu76@hotmail.com
回頂端
MMM3
XXX.XXX.102.174

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 1:28 am

tommyyu76 寫到:
可唔可以email detail比我呀!
Thx a lot!

tommyyu76@hotmail.com

HIHI,okok如果有咩問題,再找我啦~~~
回頂端
Luka
XXX.XXX.35.231

發表發表於: Thu Aug 19, 2010 3:32 pm

Please PM the info. to me
Thanks. Smile
回頂端
MMM3
XXX.XXX.99.30

發表發表於: Thu Aug 19, 2010 5:08 pm

Luka 寫到:
Please PM the info. to me
Thanks. Smile

HIHI,okok PM左喇,如果有咩問題,再找我啦~~~
回頂端
天空美
XXX.XXX.27.37

發表發表於: Sun Sep 19, 2010 12:45 pm

MMM3 寫到:
我地籌備左婚禮成一年lu, 終於進入直路喇, 我地要好多謝好多人呀!!

分享一下我既經歷比正在煩惱既新人啦
我地既請帖係我同老公最滿意既一PART,我一向都好中意lace的,所以我找左好多資料搵,同埋我地以淡黃色為婚禮既顏色,最後決定用左li一款,因為可以燙金,老人家比較中意,我地一收到張帖已經愛不識手,好值得呀.最開心既就係我d 朋友個個都話好靚好靚…希望佢地會keep起啦,,.我當然介紹左比佢地啦,不過最好唔係同我一款啦,哈哈

分享完畢,有興趣嘅姊妹,可以pm我啦,^^~

Could you also pm to me as per below mail:

logigi124@hotmail.com

thank you!!
回頂端
siufongbebe
XXX.XXX.49.107

發表發表於: Mon Sep 20, 2010 3:18 pm

天空美 寫到:
MMM3 寫到:
我地籌備左婚禮成一年lu, 終於進入直路喇, 我地要好多謝好多人呀!!

分享一下我既經歷比正在煩惱既新人啦
我地既請帖係我同老公最滿意既一PART,我一向都好中意lace的,所以我找左好多資料搵,同埋我地以淡黃色為婚禮既顏色,最後決定用左li一款,因為可以燙金,老人家比較中意,我地一收到張帖已經愛不識手,好值得呀.最開心既就係我d 朋友個個都話好靚好靚…希望佢地會keep起啦,,.我當然介紹左比佢地啦,不過最好唔係同我一款啦,哈哈

分享完畢,有興趣嘅姊妹,可以pm我啦,^^~

Could you also pm to me as per below mail:

logigi124@hotmail.com

thank you!!
回頂端
mr_milk
XXX.XXX.78.183

發表發表於: Sat Oct 16, 2010 7:40 pm

Hi,

Can you please send me more details .

popsicle_shannon@hotmail.com

Thxs
回頂端
MMM3

發表發表於: Mon Oct 18, 2010 5:41 pm

回頂端
奪媽
XXX.XXX.112.32

發表發表於: Wed Oct 20, 2010 1:06 pm

please PM the details to me, thanks^^
回頂端
MMM3

發表發表於: Wed Oct 20, 2010 8:43 pm

回頂端