發表主題 回覆文章
MMM3
XXX.XXX.99.30

發表發表於: Wed Aug 11, 2010 2:28 pm

廣告贊助 [隱藏]
我地籌備左婚禮成一年lu, 終於進入直路喇, 我地要好多謝好多人呀!!

分享一下我既經歷比正在煩惱既新人啦
我地既請帖係我同老公最滿意既一PART,我一向都好中意lace的,所以我找左好多資料搵,同埋我地以淡黃色為婚禮既顏色,最後決定用左li一款,因為可以燙金,老人家比較中意,我地一收到張帖已經愛不識手,好值得呀.最開心既就係我d 朋友個個都話好靚好靚…希望佢地會keep起啦,,.我當然介紹左比佢地啦,不過最好唔係同我一款啦,哈哈

分享完畢,有興趣嘅姊妹,可以pm我啦,^^~

R1010815.JPG  Filesize: 213.61 KB  瀏覽次數: 24398 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
GOLDGOLD

發表發表於: Wed Aug 11, 2010 5:04 pm

咦,我地係唔係同一間做既呢?我都係果度見到一樣既帖呀~ Very Happy
回頂端
沖天小飛飛
XXX.XXX.18.2

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 2:26 pm

幾靚啊
回頂端
Miu miu can
XXX.XXX.207.249

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 2:35 pm

Please PM me the info. Thanks.
回頂端
MMM3

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 5:59 pm

GOLDGOLD 寫到:
咦,我地係唔係同一間做既呢?我都係果度見到一樣既帖呀~ Very Happy

Hello,真的嗎?我地同唔同款嗎?可唔可以比我睇下呀,哈哈

我去果間0係銅鑼灣嫁,你呢?
回頂端
GOLDGOLD

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 8:16 pm

MMM3 寫到:

Hello,真的嗎?我地同唔同款嗎?可唔可以比我睇下呀,哈哈

哈~我都係銅鑼灣呀~
我係中式款既~

哩隻款呀~ Razz
回頂端
sml
XXX.XXX.20.139

發表發表於: Fri Aug 13, 2010 3:35 pm

MMM3 寫到:
我地籌備左婚禮成一年lu, 終於進入直路喇, 我地要好多謝好多人呀!!

分享一下我既經歷比正在煩惱既新人啦
我地既請帖係我同老公最滿意既一PART,我一向都好中意lace的,所以我找左好多資料搵,同埋我地以淡黃色為婚禮既顏色,最後決定用左li一款,因為可以燙金,老人家比較中意,我地一收到張帖已經愛不識手,好值得呀.最開心既就係我d 朋友個個都話好靚好靚…希望佢地會keep起啦,,.我當然介紹左比佢地啦,不過最好唔係同我一款啦,哈哈

分享完畢,有興趣嘅姊妹,可以pm我啦,^^~

Can u PM me as well? Thanks!
回頂端
MMM3

發表發表於: Fri Aug 13, 2010 6:11 pm

沖天小飛飛 寫到:
幾靚啊

HIHI,okok如果有咩問題,再找我啦~~~
回頂端
MMM3

發表發表於: Sat Aug 14, 2010 6:00 pm

Miu miu can 寫到:
Please PM me the info. Thanks.

HIHI,okok如果有咩問題,再找我啦~~~
回頂端
MMM3

發表發表於: Mon Aug 16, 2010 1:59 pm

MMM3 寫到:

哈~我都係銅鑼灣呀~
我係中式款既~

哩隻款呀~ Razz

e....咁可能真係同一間,我都覺得你揀果款好靚嫁...hahaa
回頂端