發表主題 回覆文章
Bobo-chu
XXX.XXX.211.221

發表發表於: Fri Jul 16, 2010 6:54 pm

廣告贊助 [隱藏]
剛join左上環一間婚紗店,佢地D款好多係簡約而有style. 好開心終於揀到件心水A-line婚紗,襯埋個閃石lace頭紗, 好閃好靚!!! 想同大家分享! 另外,我都幾鍾意D真絲晚裝,著上身好舒服,感覺優雅! Very Happy

SL27002895.jpg  Filesize: 76.3 KB  瀏覽次數: 10836 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
SL27002895.jpg  Filesize: 86.98 KB  瀏覽次數: 8933 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

Bobo-chu 在 Fri Jul 30, 2010 3:17 pm 作了第 1 次修改
回頂端
Elfrida
XXX.XXX.59.26

發表發表於: Mon Jul 19, 2010 11:37 am

你join左啦...?! 係邊間來的?

咁好俾你影相gei... 我試左咁多間都係唔俾影相ga... 更加唔會肯借埋花球俾你襯呀.. 你就好啦~ Razz

你有冇多幾張試晚裝的相可以share下呀?
回頂端
Bobo-chu
XXX.XXX.211.221

發表發表於: Mon Jul 19, 2010 2:40 pm

我join左所以可以俾我影相,不過只係影左件婚紗(因為好鍾意呢件,同埋可俾化妝師睇,等佢容易D有idea同我諗個妝頭). 哈哈,我見佢地有個花球裝飾咪話借黎影張相,靚D嘛! 老闆娘好好仲問我使唔使襯埋條鏈影,幾鬼好人! Very Happy

Hi all, PM左啦!
回頂端
BiBi姐
XXX.XXX.98.129

發表發表於: Sun Aug 15, 2010 12:46 pm

我認得呢間舖呀. Very Happy 我同朋友都有去過. 佢地既衫同SERVICE真係好好. 一定要讚. Wink
回頂端
牢騷王
XXX.XXX.213.154

發表發表於: Fri Sep 03, 2010 5:08 pm

Bobo-chu 寫到:
剛join左上環一間婚紗店,佢地D款好多係簡約而有style. 好開心終於揀到件心水A-line婚紗,襯埋個閃石lace頭紗, 好閃好靚!!! 想同大家分享! 另外,我都幾鍾意D真絲晚裝,著上身好舒服,感覺優雅! Very Happy

好靚....
回頂端
happy dor
XXX.XXX.215.10

發表發表於: Wed Nov 10, 2010 12:52 pm

can u PM me? Thanks.
回頂端
candyt
XXX.XXX.154.59

發表發表於: Wed Nov 10, 2010 1:54 pm

Bobo-chu 寫到:

can u PM me? Thanks
回頂端
Bobo-chu
XXX.XXX.13.185

發表發表於: Fri Nov 12, 2010 11:35 am

PM to you! Smile
回頂端
~ 詠 ~
XXX.XXX.130.210

發表發表於: Fri Nov 12, 2010 1:27 pm

可以SEND d info比我嗎?
wingchan_wc@yahoo.com.hk
回頂端
Bobo-chu
XXX.XXX.13.185

發表發表於: Fri Nov 19, 2010 3:06 pm

PM to you!
回頂端