發表主題 回覆文章
Szebaka
XXX.XXX.220.136

發表發表於: Fri Jun 25, 2010 11:58 am

廣告贊助 [隱藏]
因為相片SIZE太大 UPLOAD唔到, 請移玉步到WOW觀看

http://wow.esdlife.com/space.php?uid=16470&do=blog&id=50521
回頂端
Szebaka
XXX.XXX.234.72

發表發表於: Sun Jun 27, 2010 1:00 am

請睇過的jm回一下~ 否則這post會沈左落去~
回頂端
Tic Tic
XXX.XXX.16.96

發表發表於: Sun Jun 27, 2010 11:04 pm

嘩!影得好唔錯啊!
回頂端
Juliehellokitty
XXX.XXX.128.150

發表發表於: Mon Jun 28, 2010 4:12 pm

嘩, nice sharing! 請問你地幾時影架?

影得幾靚喎! Laughing

我想問d景係唔係指定架...?
回頂端
Szebaka
XXX.XXX.138.172

發表發表於: Mon Jun 28, 2010 9:56 pm

Juliehellokitty 寫到:

我係5月28日影的, 剛剛上星期四6月24日揀相
我只join了match frame影香港既plan, 佢地首先會比相你睇&安排攝影師同你開會了解下你想影d咩, 再介紹地點比你

最重要睇下你自己鍾意邊個地方多d, eg.我同老公都好鍾意草地&藍天白雲 所以選左影迪欣湖+石澳
回頂端
ka_ka_1
XXX.XXX.16.96

發表發表於: Thu Jul 01, 2010 3:42 pm

Szebaka 寫到:
Juliehellokitty 寫到:

我係5月28日影的, 剛剛上星期四6月24日揀相
我只join了match frame影香港既plan, 佢地首先會比相你睇&安排攝影師同你開會了解下你想影d咩, 再介紹地點比你

最重要睇下你自己鍾意邊個地方多d, eg.我同老公都好鍾意草地&藍天白雲 所以選左影迪欣湖+石澳

你影得好okay wor
我都想join佢地
不過我想join佢地十六浦個plan Wink
回頂端
Szebaka
XXX.XXX.235.10

發表發表於: Thu Jul 01, 2010 4:11 pm

ka_ka: thanks^^
佢地澳門個PLAN仲包一晚酒店 其實都好吸引, 因為澳門無我同老公都鍾意既海同草地所以先無JOIN到 Crying or Very sad
回頂端
jessieyip
XXX.XXX.62.186

發表發表於: Fri Jul 02, 2010 4:43 pm

我都join 左 係macau個plan 會十月去影 !
好期待呢 ^^
回頂端
Tic Tic
XXX.XXX.12.222

發表發表於: Tue Jul 06, 2010 3:00 pm

你有無問佢租埋衫啊! Laughing
回頂端
Szebaka
XXX.XXX.129.212

發表發表於: Tue Jul 06, 2010 9:59 pm

Tic Tic 寫到:
你有無問佢租埋衫啊! Laughing

無呀 係MF租衫好貴
回頂端