發表主題 回覆文章
車車333333
XXX.XXX.1.140

發表發表於: Wed Jun 09, 2010 10:13 pm

廣告贊助 [隱藏]
6月5號BIG DAY新人請進!!!
HIHI~你地做左D咩呀到依加為止?
回頂端
carolki
XXX.XXX.80.15

發表發表於: Fri Jun 11, 2010 1:47 pm

We only booked prewedding, banquet and photographer/video on wedding day.
回頂端
九九七四
XXX.XXX.33.110

發表發表於: Fri Jun 11, 2010 3:38 pm

你地book左酒席未呀
回頂端
車車333333
XXX.XXX.132.146

發表發表於: Fri Jun 11, 2010 4:06 pm

hihi~carolki
我18號先酒席落訂呀~
我4月已經去左台灣影婚照lu~
你book左邊昌攝影呀?
我依加重搵緊mua , 你有心水未呀 ?
回頂端
wilnie
XXX.XXX.9.254

發表發表於: Sun Jun 13, 2010 11:37 am

好開心找到同一日結婚的新娘 Very Happy
我book左酒席、pre-wedding photos同埋影相
回頂端
車車333333

發表發表於: Mon Jun 21, 2010 4:10 pm

PUSH!@!!!!
回頂端
carolki
XXX.XXX.252.199

發表發表於: Tue Jun 22, 2010 3:57 pm

我地未影pre wedding. 10月尾影. 都係去台灣影既...係呢車車333333, 我有d乜野要注意呀?

當日攝影搵左Joseph. 因為有幾個朋友都係搵呢間, 覺得quality okay, 同埋佢有即時派相, 所以無乜點睇其他攝影公司.

MUA或者都係搵返朋友搵過既...試下妝睇下okay 唔 okay?

你地開始搵當日既gown同EG未呀? 係Forum D sisters 話9個月前搵已經遲...我完全未有idea自己要著d乜野先好睇...當d個場乜野色做主題又未知...都唔知可以點揀...
回頂端
janice_hahahehe
XXX.XXX.133.225

發表發表於: Tue Jun 22, 2010 5:05 pm

my bid day is on 5th June 2011 too!!! n I hv found joseph foto for my on day fotography n videography service too =)
nice to meet u here! let's keep updated!!
we still hvn't taken the pre wedding fotos service ar. ..actually i hv bought a monalisa package last year.. but somehow i m kind of regretted for it now..,,, cuz i think their fotos are basically tooo stereotyped ... seems everyone's pre wedding fotos there got the same style of pics... so i think there's a problem if we confirm everything too early... so do the EG n WG... guess itz the best to get it confirmed abt half year earlier b4 the wedding...

i dunno whether i can sell the pre wedding foto package with discount to others..
i m afraid monalisa wont' accept the transferred package.
回頂端
車車333333

發表發表於: Wed Jun 23, 2010 9:45 am

carolki 寫到:
我地未影pre wedding. 10月尾影. 都係去台灣影既...係呢車車333333, 我有d乜野要注意呀?

當日攝影搵左Joseph. 因為有幾個朋友都係搵呢間, 覺得quality okay, 同埋佢有即時派相, 所以無乜點睇其他攝影公司.

MUA或者都係搵返朋友搵過既...試下妝睇下okay 唔 okay?

你地開始搵當日既gown同EG未呀? 係Forum D sisters 話9個月前搵已經遲...我完全未有idea自己要著d乜野先好睇...當d個場乜野色做主題又未知...都唔知可以點揀...

carolki~~~
我今年4月已經係台灣catherine 影左相啦 , 你搵左邊間呀?其實我又覺得好多野台灣婚紗公司都已經安排好架啦 , 我又覺我冇咩要注意 , 你照佢個list 帶齊晒d野去就ok, 我花球個d 都係去到先買架.
不過當日攝影我就搵左我做攝影既朋友幫手 , 佢都係做開wedding拍攝架, 佢公司係中環架 , 都好放心~
試妝個度呢我搵左sum sum呀 , 唔知你有冇聽過呢 , 佢都好hit 架, 同埋d妝都好好.
唉....我都煩緊同咩色做我wedding 既主題呀 , 如果白色呀 , 紫色呀又好似普通左d 喎 ,不過我朋友叫我諗好自己想要d咩感覺 , 例如浪漫定華麗咁 , 先去諗用d咩色 , 所以我都頭痛架呀 >.<
嘩~~~我地出年6月先wedding 喎 , 要咁早選定衫咩??? 點解會9月都太遲呀?
d衫會比人選晒架咩?? 咩唔係半年前先選自己鐘意既衫架咩? ???
回頂端
車車333333

發表發表於: Tue Jun 29, 2010 12:11 pm

push~~~~~~
回頂端