發表主題 回覆文章
綺雯
XXX.XXX.229.18

發表發表於: Fri May 28, 2010 4:39 pm

廣告贊助 [隱藏]
我book左皇上皇啦,但唔知邊間分店好呀???好難揀呀 T_T" 搵人俾d意見我......
回頂端
net net tin tin
XXX.XXX.137.62

發表發表於: Sat May 29, 2010 12:54 am

其實好睇你擺幾多圍同埋想要邊種場ga bor~
仲有就係想就咩人去~
我就揀左皇室堡. 我圍數唔多, 長型gei 廳都ok
而且我d 親戚都上左年紀, 又住港島, 所以我揀左皇室堡~
交通方便丫ma~
回頂端
QQStephanie
XXX.XXX.217.46

發表發表於: Sat May 29, 2010 12:58 am

net net tin tin~
我都打算揀皇室堡喎~
你幾時大日子?~~
同埋有咩優惠?~^^
回頂端
net net tin tin
XXX.XXX.158.91

發表發表於: Sat May 29, 2010 12:13 pm

我big day o係 14/1/2011
基本上佢個catalogue 講gei 野都會送ga lar~
免加一, 椅套, 席前小食bar, fruit punch, cake 會包 (呢d universal 都送, 我諗緊幾多人會食... Razz )
係本身話包8張帖/圍, 佢加到12張, 實夠用. d 帖唔錯, 幾靚~ 最開心係包印刷, 都可以加相, 唔收extra charge
除左油畫架會借比你之外, 仲有一張海報
海報- 膠gei, 簡簡單單, 佢到時會比個幫你裱起佢, 上下有燈, 幾靚, 海報之後可以攞走gei
簽名布- 都幾好~~ 但我pre-wedding package 有一張...可能會叫佢退錢比我~ haha Twisted Evil
成長片段production 都有得送, 真係最正呢個~~
8-9月會去揀以上東西~

同埋我唔要佢d 紅酒, 咁beer, 汽水任飲佢比左個靚價我~~

7月會有新裝修, 你地上去睇下場lor~ 陳經理好好人~ 李小姐都好好人~
回頂端
sillypink
XXX.XXX.227.254

發表發表於: Sat May 29, 2010 3:41 pm

可唔可以話我知任飲package 佢offer 幾多比你呀?
回頂端
mnglchan09
XXX.XXX.210.64

發表發表於: Thu Jun 03, 2010 1:07 am

我架心水都係皇室堡啊~~~
不過日子就末定
回頂端
家家仔
XXX.XXX.238.61

發表發表於: Tue Jun 08, 2010 4:18 pm

北京道有維港景色,擺酒有派頭。
回頂端
jackiie

發表發表於: Fri Jun 11, 2010 12:27 pm

同上,北京道有維港海景,我既自選。
回頂端
Loanjohn

發表發表於: Tue Jun 15, 2010 3:17 pm

sea view is just nice
回頂端
Loanjohn

發表發表於: Tue Jun 15, 2010 3:17 pm

sea view is just nice...
回頂端