發表主題 回覆文章
歌莉安喵
XXX.XXX.22.107

發表發表於: Wed May 12, 2010 12:07 pm

廣告贊助 [隱藏]
事原是我透過介紹旅遊優惠既e-mail,得悉一間叫"利X"既旅行社做緊HKD2XXX大阪4日3夜既promotion, 咁我就叫老公去銅纙灣間分店問。(旺角雅蘭有分店)

由於個package係晚去早返,而我地係諗住早去晚返,所以就問佢地有冇,咁佢地就話印航有,但係要加300蚊一位,咁都ok, 佢叫我地比個名佢去check,點知check完又話冇,話要每位再加500蚊先有,咁我諗咗一陣,就話返去諗吓先,點知佢話落咗名,冇得cancel (咁做乜唔事先話我地知呀! Mad ), 由於我未去過大阪,唔知價,唯有屈服,除此之外,原來佢地仲有行細字寫住,在某段日子出發係要加附加費,而我睇晒所有日子,原來冇一日係唔使加附加費架! 咁即係搵苯啦 Mad !! 最後仲要比我知道原來印航係cheap機,真係超唔開心 Evil or Very Mad !! 我有朋友遲我兩個星期去,都係塔印航,最少平我HKD2000蚊!希望大家小心, 唔好幫襯此黑店!!

歌莉安喵 在 Tue Jun 15, 2010 2:23 pm 作了第 1 次修改
回頂端
Vi526
XXX.XXX.250.134

發表發表於: Mon Jun 07, 2010 1:43 pm

Thanks for info.
回頂端
annie1226
XXX.XXX.45.16

發表發表於: Tue Jun 22, 2010 11:01 pm

thank you !!
回頂端
ahmanman
XXX.XXX.190.210

發表發表於: Wed Jul 21, 2010 4:43 pm

thanks
回頂端
格古樂
XXX.XXX.134.149

發表發表於: Mon Aug 23, 2010 1:22 pm

歌莉安喵 寫到:
事原是我透過介紹旅遊優惠既e-mail,得悉一間叫"利X"既旅行社做緊HKD2XXX大阪4日3夜既promotion, 咁我就叫老公去銅纙灣間分店問。(旺角雅蘭有分店)

由於個package係晚去早返,而我地係諗住早去晚返,所以就問佢地有冇,咁佢地就話印航有,但係要加300蚊一位,咁都ok, 佢叫我地比個名佢去check,點知check完又話冇,話要每位再加500蚊先有,咁我諗咗一陣,就話返去諗吓先,點知佢話落咗名,冇得cancel (咁做乜唔事先話我地知呀! Mad ), 由於我未去過大阪,唔知價,唯有屈服,除此之外,原來佢地仲有行細字寫住,在某段日子出發係要加附加費,而我睇晒所有日子,原來冇一日係唔使加附加費架! 咁即係搵苯啦 Mad !! 最後仲要比我知道原來印航係cheap機,真係超唔開心 Evil or Very Mad !! 我有朋友遲我兩個星期去,都係塔印航,最少平我HKD2000蚊!希望大家小心, 唔好幫襯此黑店!!

咁請問你最終PACKAGE要幾錢呀?八卦問下咋!
回頂端
歌莉安喵
XXX.XXX.9.95

發表發表於: Sun Sep 26, 2010 5:33 pm

HKD4,xxx 一位, 記住唔好去lee間黑店, 原本只得雅蘭&銅鑼灣有舖, 但剛剛喺南豐開咗分店為害人間~ 小心!!
回頂端
JC1
XXX.XXX.253.202

發表發表於: Tue May 10, 2011 7:59 pm

Tks for sharing.
回頂端
yuen_l
XXX.XXX.145.224

發表發表於: Thu Jun 02, 2011 5:46 pm

多謝提點!
回頂端
toby tong
XXX.XXX.167.157

發表發表於: Sat Sep 24, 2011 6:31 pm

Thanks for info.
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.69.55

發表發表於: Fri Dec 02, 2011 4:52 pm

Thanks!
回頂端