發表主題 回覆文章
迪美仔~
XXX.XXX.159.117

發表發表於: Thu Jun 03, 2010 9:24 pm

廣告贊助 [隱藏]
dy dy 寫到:
迪美仔~ 寫到:
21號去左映月樓.
佢話續左約,預計9月~10月16日裝修...
咁我地係11年就唔影響,我地大約13-15圍,諗住係4/f可以包晒場個view真係好正,不過樓底就真係唔高,新娘房都ok有獨立廁所...不過依家見到都係裝修前,裝修後應該會靚d...
咁佢同我地check左個日佢本簿就無人book,但佢話之前好多人都留左電話要覆晒之前個d先可以覆實我地,叫我地留名同電話...ok無問題留左名同電話~
之後唔夠半個鐘我地係sogo行緊,酒樓個度打來話有位可以隨時去落訂,咁ok啦收左線,仲好開心咁快可以覆...點知一分鐘後再打來話裝修後個場最多只可以擺13圍,咁我就話要諗下先,佢就同我話要快d決定,佢仲有多電話要覆,我地唔要就要比其他人好多人等緊...我就話都要比時間我地考慮,咁我問如果擺唔晒轉三樓得唔得,係咪都可以同一個view,佢就話要擺L型,佢又再講同一番說話(即係叫我地快D決定,好多人等之類...),咁我就問我男友點好呀,佢要我地快D決定,咁就問佢3/F個場有無BOOKING佢話要CHECK一陣再打來,二分鐘後再打來話OK,跟住又係咁PUSH我地要決定,跟住我男友就忟忟地,問佢知唔知我地幾時留名架,半個鐘前本簿都無BOOKING,依家你係咁同我講話大把人等(如果係咁多人等,我地咁遲留名你又會覆我地先)...跟住佢無聲出,話係經理叫,要我地3日內覆,我都明白你都係做野,但你個場突然少左兩圍我地都要時間同大家屋企人商量下睇下就唔就到架...如果轉3/F個場又L型怪怪地,仲要只係得2圍有VIEW大家都唔係咁鐘意...所以我地仲考慮緊,因為本身佢又無乜野送,好多野都無包,價錢又唔係好平,只不過佢個地點同個VIEW好正好吸引...

Wa.........迪美仔~咁你點算呀依家?!....個經理咁ge..........
同埋除左包場$8萬....
其實映月樓最平套餐幾多$$呀?

依家最平$4888起,出年菜單仲未出,到時可能都會加價...
回頂端
LALALALALA
XXX.XXX.158.94

發表發表於: Sun Jun 20, 2010 12:23 am

我地都book 左映月樓。因為鍾意佢的sea view,同埋佢地又會裝修。其實映月樓都係一個幾好的選擇。

仲有冇人同我地一樣都book 左映月樓?
回頂端
珠珠2009
XXX.XXX.102.61

發表發表於: Thu Jul 15, 2010 7:52 pm

其實裝修吓都唔錯,有些新鮮感麻.
回頂端
winwin:)
XXX.XXX.26.18

發表發表於: Fri Jul 16, 2010 5:03 pm

bf 上次去飲覺得唔錯
續約就好喇 Very Happy

唔知d 菜單幾錢呢?
裝修左圍數會唔會變?
回頂端

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 2:13 pm

點解無人既?
回頂端
Wilson0523
XXX.XXX.91.148

發表發表於: Tue Aug 03, 2010 7:40 pm

i have booked 11/1/11
不過我唔係住係香港。。。好多野都攬唔到,又問唔到
依家都煩緊。。。
回頂端
Jas+Per
XXX.XXX.121.74

發表發表於: Tue Aug 03, 2010 9:00 pm

Halo, i have collected the menu from the expo in Jun, pls send message to my mailbox n leave your email if you are interested, i can scan to you Smile

Hope this help
回頂端

發表發表於: Wed Aug 04, 2010 1:28 pm

Wilson0523 寫到:
i have booked 11/1/11
不過我唔係住係香港。。。好多野都攬唔到,又問唔到
依家都煩緊。。。

你幾多圍呀?
用邊個menu? Very Happy
回頂端
Wilson0523
XXX.XXX.207.63

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 2:22 pm

我廿圍左右...
因為我人係澳洲,依家可能就唔到時間番去...
想出讓我個日俾其他人...
唔知有冇人有興趣...
我個期其實好好架...11/1/11
回頂端
~小野貓~
XXX.XXX.102.136

發表發表於: Fri Aug 27, 2010 1:49 am

Wilson0523 寫到:
我廿圍左右...
因為我人係澳洲,依家可能就唔到時間番去...
想出讓我個日俾其他人...
唔知有冇人有興趣...
我個期其實好好架...11/1/11

咁都幾麻煩噃!

你試吓係唔同網站睇吓有無人有興趣啦!
回頂端