發表主題 回覆文章
Chibimaru
XXX.XXX.87.225

發表發表於: Mon May 03, 2010 1:47 pm

廣告贊助 [隱藏]
我的小寶寶 寫到:
之前睇過場. 樓底唔係太高. 應該加唔到stage, 地毯幾舊or 太傳統,所以選其他. min charge 我記得好似$80000.

加唔到stage影相咪唔係咁方便囉
回頂端
anitachs
XXX.XXX.118.204

發表發表於: Mon May 03, 2010 5:44 pm

我老公個表哥都係早兩件係呢樹擺酒....樓底係一般舊樓既高度...唔會好似D新場咁可以造得高LOR (E.G. 好似九展個D 場咁)

佢個時個BACKDROP係個L位既中間....兩邊都望到檯.....佢好似擺15圍左右
我地都無點留意望海個邊呀....因為當晚係年尾個日....一早就封路, D人食完仲有約...同埋太多人係海傍....散左席都好難走去搵車搭

anitachs
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.7.240

發表發表於: Mon May 10, 2010 8:20 am

酒樓個邊好似話呢個星期有結果喎...
回頂端
Chibimaru
XXX.XXX.87.225

發表發表於: Mon May 10, 2010 11:02 am

尋日去睇過場,佢地話5月中就會知道續唔續到約喎
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.111.99

發表發表於: Mon May 17, 2010 1:01 am

映月樓回覆續左約了, 不過新約要求佢地安排裝修, 9-11月份的酒席仍未CONFIRM......
回頂端
pinkysk4
XXX.XXX.240.11

發表發表於: Mon May 17, 2010 1:02 pm

心急人致上 寫到:
映月樓回覆續左約了, 不過新約要求佢地安排裝修, 9-11月份的酒席仍未CONFIRM......

咁你點算呀>W< 會唔會放棄呢度呀?
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.111.99

發表發表於: Tue May 18, 2010 2:18 am

我想等.... 但實際情況唔容許我等.... 最大問題係佢地答唔到我幾時有result, 我唔想無了期咁等下去.....
回頂端
迪美仔~
XXX.XXX.34.96

發表發表於: Sun May 23, 2010 3:02 pm

21號去左映月樓.
佢話續左約,預計9月~10月16日裝修...
咁我地係11年就唔影響,我地大約13-15圍,諗住係4/f可以包晒場個view真係好正,不過樓底就真係唔高,新娘房都ok有獨立廁所...不過依家見到都係裝修前,裝修後應該會靚d...
咁佢同我地check左個日佢本簿就無人book,但佢話之前好多人都留左電話要覆晒之前個d先可以覆實我地,叫我地留名同電話...ok無問題留左名同電話~
之後唔夠半個鐘我地係sogo行緊,酒樓個度打來話有位可以隨時去落訂,咁ok啦收左線,仲好開心咁快可以覆...點知一分鐘後再打來話裝修後個場最多只可以擺13圍,咁我就話要諗下先,佢就同我話要快d決定,佢仲有多電話要覆,我地唔要就要比其他人好多人等緊...我就話都要比時間我地考慮,咁我問如果擺唔晒轉三樓得唔得,係咪都可以同一個view,佢就話要擺L型,佢又再講同一番說話(即係叫我地快D決定,好多人等之類...),咁我就問我男友點好呀,佢要我地快D決定,咁就問佢3/F個場有無BOOKING佢話要CHECK一陣再打來,二分鐘後再打來話OK,跟住又係咁PUSH我地要決定,跟住我男友就忟忟地,問佢知唔知我地幾時留名架,半個鐘前本簿都無BOOKING,依家你係咁同我講話大把人等(如果係咁多人等,我地咁遲留名你又會覆我地先)...跟住佢無聲出,話係經理叫,要我地3日內覆,我都明白你都係做野,但你個場突然少左兩圍我地都要時間同大家屋企人商量下睇下就唔就到架...如果轉3/F個場又L型怪怪地,仲要只係得2圍有VIEW大家都唔係咁鐘意...所以我地仲考慮緊,因為本身佢又無乜野送,好多野都無包,價錢又唔係好平,只不過佢個地點同個VIEW好正好吸引...
回頂端
KENWOW
XXX.XXX.78.35

發表發表於: Mon May 31, 2010 10:07 am

有無JM join 左 Dream Wedding Day ??

http://hk.myblog.yahoo.com/dreamweddingday
回頂端
dy dy
XXX.XXX.217.102

發表發表於: Wed Jun 02, 2010 10:38 am

迪美仔~ 寫到:
21號去左映月樓.
佢話續左約,預計9月~10月16日裝修...
咁我地係11年就唔影響,我地大約13-15圍,諗住係4/f可以包晒場個view真係好正,不過樓底就真係唔高,新娘房都ok有獨立廁所...不過依家見到都係裝修前,裝修後應該會靚d...
咁佢同我地check左個日佢本簿就無人book,但佢話之前好多人都留左電話要覆晒之前個d先可以覆實我地,叫我地留名同電話...ok無問題留左名同電話~
之後唔夠半個鐘我地係sogo行緊,酒樓個度打來話有位可以隨時去落訂,咁ok啦收左線,仲好開心咁快可以覆...點知一分鐘後再打來話裝修後個場最多只可以擺13圍,咁我就話要諗下先,佢就同我話要快d決定,佢仲有多電話要覆,我地唔要就要比其他人好多人等緊...我就話都要比時間我地考慮,咁我問如果擺唔晒轉三樓得唔得,係咪都可以同一個view,佢就話要擺L型,佢又再講同一番說話(即係叫我地快D決定,好多人等之類...),咁我就問我男友點好呀,佢要我地快D決定,咁就問佢3/F個場有無BOOKING佢話要CHECK一陣再打來,二分鐘後再打來話OK,跟住又係咁PUSH我地要決定,跟住我男友就忟忟地,問佢知唔知我地幾時留名架,半個鐘前本簿都無BOOKING,依家你係咁同我講話大把人等(如果係咁多人等,我地咁遲留名你又會覆我地先)...跟住佢無聲出,話係經理叫,要我地3日內覆,我都明白你都係做野,但你個場突然少左兩圍我地都要時間同大家屋企人商量下睇下就唔就到架...如果轉3/F個場又L型怪怪地,仲要只係得2圍有VIEW大家都唔係咁鐘意...所以我地仲考慮緊,因為本身佢又無乜野送,好多野都無包,價錢又唔係好平,只不過佢個地點同個VIEW好正好吸引...

Wa.........迪美仔~咁你點算呀依家?!....個經理咁ge..........
同埋除左包場$8萬....
其實映月樓最平套餐幾多$$呀?
回頂端