發表主題 回覆文章
中國國賓
XXX.XXX.255.55

發表發表於: Mon Apr 26, 2010 12:13 am

廣告贊助 [隱藏]
各位JM﹐請問有無人知道文化中心映月樓租約有無續到﹖希望可以係度擺酒啦。。。
回頂端
维尼pooh
XXX.XXX.132.229

發表發表於: Mon Apr 26, 2010 12:16 am

中國國賓 寫到:
各位JM﹐請問有無人知道文化中心映月樓租約有無續到﹖希望可以係度擺酒啦。。。

hihi,我覺得關於租約既問題你問返酒樓或者文化中心租務部會更好ar Wink
回頂端
sanjerry
XXX.XXX.155.16

發表發表於: Thu Apr 29, 2010 1:19 am

唉, 問過話仲要等... 唉, 俾佢玩死
回頂端
中國國賓
XXX.XXX.72.171

發表發表於: Thu Apr 29, 2010 11:18 am

仲未知 Shocked 我仲唸住呢個禮拜去看場八下添

sanjerry 寫到:
回頂端
hhhw
XXX.XXX.96.200

發表發表於: Thu Apr 29, 2010 11:24 am

中國國賓 寫到:

你打算幾時bd呀?
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.7.240

發表發表於: Sun May 02, 2010 2:03 pm

佢地D進度....真係超級慢.... 之前講話四月尾會有結果, 我4月30日打去問都係話要等....因為仲有D細節未傾惦喎.....真係唔知要等到幾時.....
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.7.240

發表發表於: Mon May 03, 2010 1:57 am

中國國賓 寫到:

TO: 中國國賓
你睇完場後, 可否匯報一下:
1) 場內會唔會因為燈光太光, 出現玻璃反射, 而看不到夜景?
2) 如果把場內的燈調暗, 才看到夜景, 個種暗既程度會唔會令D賓客食飯時唔係咁方便呢.....
回頂端
中國國賓
XXX.XXX.244.105

發表發表於: Mon May 03, 2010 9:09 am

我係LUNCH時間去既﹐所以都吾太清楚入面會吾會光得制而看吾到夜景。不過林經理仲未CONFIRM到租約問題﹐話要再等兩個禮拜。所以我都無問得甘DETAILS。費事問完甘多最後原來續吾到約。。。但SO FAR我地對個場都幾滿意。但個日係LUNCH TIME﹐無看過新娘房。吾知會吾會好細 Rolling Eyes
心急人致上 寫到:
中國國賓 寫到:

TO: 中國國賓
你睇完場後, 可否匯報一下:
1) 場內會唔會因為燈光太光, 出現玻璃反射, 而看不到夜景?
2) 如果把場內的燈調暗, 才看到夜景, 個種暗既程度會唔會令D賓客食飯時唔係咁方便呢.....
回頂端
Chibimaru
XXX.XXX.87.225

發表發表於: Mon May 03, 2010 9:58 am

請問咁多位知唔知佢而家個合約到幾時呀?

等我重諗住過去睇下tim,我聽人講佢樓底唔夠高,有無人睇過場覺得真係咁嚴重呀?
回頂端
我的小寶寶
XXX.XXX.209.137

發表發表於: Mon May 03, 2010 11:48 am

之前睇過場. 樓底唔係太高. 應該加唔到stage, 地毯幾舊or 太傳統,所以選其他. min charge 我記得好似$80000.
回頂端