發表主題 回覆文章
XXX.XXX.183.20

發表發表於: Tue Aug 10, 2010 4:43 pm

廣告贊助 [隱藏]
我未來老公做攝影的~
我自己出年6月都係大舞台擺酒,

呢個場太暗,最好搵D有經驗,識燈光的~
如果你未搵攝影,可PM我,我比D資料你啦~
希望幫到大家啦~
回頂端
cher3
XXX.XXX.151.56

發表發表於: Thu Aug 26, 2010 10:34 pm

[quote="Szebaka"][quote="SweetSa"]
peachho 寫到:
2011年西港城大舞台新人

1月18日:SweetSa
2月14日:Szebaka
3月21日:sherry1122
5月30日:cher3
5月9日 :samoht
10月18日:peachho

人丁單薄........
但事實真係好多人book左,9-10月的星期六、日都full了

^^ 雖然人丁單薄,不過都開心可以跟大家分享^^
回頂端
DJDJ
XXX.XXX.173.211

發表發表於: Wed Sep 08, 2010 3:33 pm

[quote="Kat999"]
sasasasab 寫到:
大家好 我剛於7月頭在大舞台完成婚禮~
你地可以pm 我 我可以俾d 相你地睇~ 仲有當然可以d 提醒俾你地~

個場真係好靚!!

PM pls~~

My big day on 19/9/2011
回頂端
ANGEL A
XXX.XXX.102.227

發表發表於: Mon Oct 25, 2010 2:14 am

你地可以pm 我 我可以俾d 相你地睇~ 仲有當然可以d 提醒俾你地~

個場真係好靚!!

我的BIG DAY在27-1-2011!!!!
可以PM我嗎? 很需要你的提醒呢

其他JM想好了怎樣佈置未?
我下訂時沒有司琴和佈置的PACKAGE呢...
怎樣好呢?
回頂端
Mr.
XXX.XXX.80.215

發表發表於: Tue Dec 21, 2010 1:40 am

引言回覆:

個場真係好靚!!

I am also have my wedding at 大舞台

Can you PM your valuable advice to me ?? Many Thanks
回頂端
debbyononon
XXX.XXX.38.99

發表發表於: Thu Dec 30, 2010 12:50 am

我26/1/2011
回頂端
eddy ng
XXX.XXX.74.56

發表發表於: Wed Feb 16, 2011 12:40 am

Chibimaru 寫到:
peachho 寫到:
樹梨 寫到:
唔好意思呀...
雖然我唔係2011年的...
但我對大舞台有d興趣...
我想問問...你地一圍about幾錢??
因為上佢地個web最平係4xxx..
但好似睇到你地話有3xxx既....
min charge唔係平日要幾多架??
如果係2012年年頭...今年book會唔會早左d呢你地覺得....

價錢同網上一樣,有人講過3千幾蚊咩﹖可能係一d唔好的日子︴好熱個d日子等,佢有d日子7折,佢個網有架

我出年10月,平日min charge11萬,紅日、周六14萬
2012年而家好似未有得book wor
你可以去open day看看才決定

我問左啦,而家剩係可以book到2011年10月31日
因為佢話2011年尾 (唔記得左11月定12月) 要close幾個月比政府做保養。(每3年都要close一次)
重有重有, 公眾假期min charge 14.5萬

>< 我仲叫佢幫我留WAITTING LIST 添,如果佢明知每3年要close幾個月比政府做保養,就直接O的同客講啦,
原本打算B DAY 係12月16
回頂端